Julia Otero: "Tots sabem que Puigdemont no serà president"

La periodista avisa que si hi haguessin tres milions d'independentistes "ningú salvaria la situació"
Julia Otero
Julia Otero | La Sexta Noche

La periodista i directora del programa 'Julia en la Onda', Julia Otero, ha parlat des del plató de 'La Sexta Noche' de Catalunya i Espanya. "Hi ha dos milions d'independentistes que han vist les conseqüències, però han continuat votant independència. No es pot construir res sobre la humiliació o la venjança, però tampoc saltant-se la llei", ha opinat Otero, que ha deixat clar que "no es pot solucionar aquest problema només als tribunals". En relació a Carles Puigdemont, ha afirmat que "tots sabem que Puigdemont no serà president" i també que "tots sabem que Catalunya ara no se separarà d'Espanya, perquè dos milions són molts, però no són suficients. Si fossin 3 milions, ningú salvaria aquesta situació...".


Per tot això, ha advocat per "començar a posar fonament per a la recuperació", i ha considerat que "si a Madrid en lloc de banderes espanyoles hi hagués banderes catalanes a seria brutal".  Durant l'entrevista, Otero ha assegurat que els catalans "volem ser part d'Espanya" i que "Espanya és un lloc ple de bona gent que pot viure en pau respectant-se". En relació al català, s'ha preguntat: "És fantàstic saber diverses llengües. Com es pot defensar el dret a no saber?". 

 

 
Comentaris
Karlus
Ves al oculista i que et posin ulleres , perquè ho veus tot malament
Ramon
L'ús del verb "salvar" és un acte fallit de l'alçada de Yerry Mina.
apa !!
i tu Carlitus, ves a fer una tila que et fa falta !!
QUICO
Estic fart dels 2 milions. No es veritat, els independentistes som "com a minim" 2.060.000, ja comprobats. Fem un referèndum legal i segurament serem bastants mes de 2 millions. De entrada entre els votants del comuns hi ha força independentistes. es a dir que prou de parlar de 2 milions, i comencem a dir COM A MINIM 2 MILIONS COMPROBATS MES ELS INDEPENDENTISRTES DELS COMUNS.
pep
Va arribar de Galicia amb una ma al davant i una altre al darrera, morts de fam. I ara escup al plat ii la terra que li van donar de menjar a ella i els seus pares. Vergonya, i diu que es catalana.
marcus
La metralla casposa de sempre...
XX
Doncs la veritat és que els ha bastat fotre'n 4 a la presó perquè la resta de polítics catalans es caguin i acotin el cap. No els hauria de fer por anar a la presó o exiliar-se per fer President en Puigdemont. I si el que els interessa és un lloc a la menjadora, que es busquin el xollo en un altre sector. Massa vividor... això no es pot permetre. Hem donat una imatge inacceptable: ens hem abaixat els pantalons a canvi de que potser, quan els abelleixi, retirin el 155. Autonomisme pur.
No t'equivoques Julia
L'estat espanyol va reprimir de manera ferotge el referèndum perquè estava perdent i estaven desesperats. Després convoquen unes eleccions legals i segons ells amb totes les garanties i les guanys l'independentisme. Puigdemont és el president democràticament el'legit a les urnes. Als unionistes només els queda altra vegada la repressió desesperada. Fins quan? Fins quan ho podran pagar? Tenen prou efectiu s per mantenir una Catalunya ocupada amb la gent en contra. Han tornat a perdre.
per convencer-nos aquests d'Ñ
van treien molts personatges de diferents espais, per què creuen que nosaltres els hi farem cas de la seves opinions....aquesta Otero no deixa de ser un estomac agraït més....resistirem i persistirem..SOM REPÚBLICA !!!
pep
de los creadores de : todo el mundo sabe que no habrá Referendum
Ramon
Com goses avaluar quants en som o quants no, si consulta que intentem fer perquè ells s'hi neguen, consulta que els espanyols amb la miserable col·laboració dels coscubieles de torn ens hi envien autocars de falangistes i ens cauen amenaces de tota mena, xantatges, inhabilitacions, multes milionàries, garrotades, presó i exili? No crec que poguéssim arribar als tres milions de vots, Júlia. Però guanyaríem bé un referèndum com el quebequès o l'escocès. Malgrat la colonització, que té mèrit.
M carme
Aquesta .....no sap el que és diu !!!! El president és Carles Puigdemont ! I tu un personatge patètic
M carme
Júlia.....ets patetica! Càrregues contra Catalunya ....cuan aquí és tret la panxa de pena!!!!
Anna
Parla per tu Otero ! Que és això que els catalans volem formar part d,Espanya?. Més de 2.100.000 persones això ni en broma. Estic farta de periodistes que es creuen màster de tot. Otero no ets ni analista ni intel.ligent. Malgrat no ho sàpigues
Ramon
Ja ho sé, que ho fa l'Arrimadas. Ja ho sé, que ho fa el PP. Ja ho sé, que ho fan els teus o els que sempre havien sigut els teus. Ja ho sé, que ho fan els quatre coscubieles que encara queden. Però és fals, que siguem només el 47%. Per manta raons que fan deduir-ho. I sobretot és indecent que ho pretengui qui nega el referèndum i ens fa tot el que ens han fet i continuen fent-nos. No tornis a dir que som dos milions, Júlia.
Per: No t'equivoques Julia
L'estat espanyol va reprimir de manera ferotge el referèndum perquè estava perdent i estaven desesperats (fals. Si els mossos no els haguessin traït no hagués pasat) . Després convoquen unes eleccions legals i segons ells amb totes les garanties (cert) i les guanys l'independentisme (les guanya ciutadans). Puigdemont és el president democràticament el'legit a les urnes (Es un delinquent). Als unionistes només els queda altra vegada la repressió desesperada. Fins quan? Fins que marxeu de Espanya.
Sempre fent pena
Els catalans sempre fent pena. Coi, posar-vos a fer feina en lloc de estar sempre plorant. Colla de ploradores d'enterrament
Visca República Catalana
Evidentment que en som més 2.1milion... Jo diria uns 2.4-2.5 milions entre vot estranger que no permeten votar, vot a comuns i irregularitats de vots mal comptabilizats... Quan un poble està oprimit, també li falsifiquen les dades de vot. Molt llesta no és aquesta l'Otero...
rd350
encara que se les doni de catalana es gallega, com un tal mr
El futur sempre és incert, per definició
Qui serà o no President encara no ho sabem, tot apunta que qui més recolzament te és Carles Puigdemont. Per tant la Julia només fa que manifestar desitjos, en aquesta ocasió molt en línia amb els desitjos del règim que ens oprimeix.
Caracremada
Son uns morts de gana que sols entenent de violencia, conquetes i espoli colonial. Democràcia? Respecte? No saben, ni ho han sapigut mai el que és. L'estrany és que no els hagin fet fora d'UE, serà que duen molts mils de milions d'euros??
Jm
Encara recordo el teu programa quan ten foties dels calbs de TV3. Tu carregada de cel.lulitis!!! Ves a cagar!
Julita
Sí Julia, sí ara veig que et dediques a endevinar l'esdevenidor, que fas de pitonisa, vaja!
me mondo
Ay , foreros, la llamáis gallega, la mandáis a cagar, la acusáis de haber venido muerta de hambre a la tierra prometida, patética... la revolución de las sonrisas
buen gusto
Cómo odian los indepes a las mujeres guapas e inteligentes, miran a su alrededor y de pura frustración le sale la bilis
Ramon
El 92, potser sí que la vaig odiar. I bastant. Ho reconec. Però no perquè sigués guapa i intel·ligent sinó per tota aquella merda de l'Año de Espanya. En aquests moments més aviat li tinc empatia, perquè m'ensumo que podríem guanyar-nos-en alguna complicitat i els meus posts anteriors em sembla que ho posen en evidència.
Georges
M.de Vigo té raó Puigdemont a la presó Taberna es lo millor Catalunya partida En Tre s traços Aran,Cat,i Tabarnia No queden mossos Per poguer-ho engiponar. Amén.

envia el comentari