El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Otero s’acomiada de Juan Adriansens en un discurs colpidor: “Sempre en el meu cor”

Julia Otero va ser l’encarregada d’anunciar la mort de Juan Adriansens aquest cap de setmana. L’escriptor i pintor moria als 85 anys, una pèrdua que afectava molt la locutora. Cal recordar que Juan havia estat tertulià i comentarista a alguns dels seus programes: “Ha marxat el nostre Adriansens i amb ell la grandiosa biblioteca que vivia en el seu cervell. Brillant, valent, heterodox, enamorat de l’art, la bellesa i les catedrals. Comptar amb la seva saviesa a la ràdio va ser un privilegi i tenir-lo com a amic un regal. Per sempre en el meu cor”, deia a Twitter.

També s’ha volgut acomiadar d’ell en antena aquest dilluns: “Avui hem de tenir tots un somriure a la boca perquè és el que ell hauria volgut. La primera vegada que sents la veu d’algú que ha marxat és molt emocionant, encara que després sents una ganivetada perquè saps que mai més l’escoltaràs en directe. Juan era Google abans de crear-se! Era una biblioteca amb cames. Moltes vegades trucava al programa per corregir dades que havíem donat… Era un geni i també un bon comunicador”.

Un tertulià al que s’estimava molt i de qui ha volgut acomiadar-se públicament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a agost 11, 2021 | 19:24
    M'importa una merda agost 11, 2021 | 19:24
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa