Julia Otero no es perd els aplaudiments als sanitaris, un col·lectiu al qual forma part el seu marit i també la seva filla. La jove Candela, de 23 anys, es va llicenciar en Medicina l’any passat, el que li permet estar treballant ja en un hospital de Barcelona. Otero ha explicat diverses vegades que la vocació li ve des de petita, principalment motivada per la feina del seu pare, cap d’Urgències de l’Hospital de Barcelona.

La locutora sempre ha mantingut la seva vida privada allunyada del focus mediàtic, però això no impedeix que ara hagi volgut aplaudir la feina de la seva filla públicament. Ha publicat una fotografia seva amb la mascareta i l’equip de protecció a l’hospital, la que ha acompanyat d’un missatge molt tendre: “Meitat patiment, meitat orgull de mare. La veig com una nena… Però surt cada matí a lluitar com una guerrera amb el seu antifaç”.

La jove tindria com a intenció especialitzar-se en neurocirurgia, però de moment està ajudant davant la saturació dels centres hospitalaris per la crisi del coronavirus. 

Aquesta no és la primera vegada que Otero fa gala de filla bona estudiant, ja que quan va acabar la carrera les vam veure juntes a París celebrant-ho en un viatge de noies: “Celebrant les bones notes i la matrícula d’honor!”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ViajeDeChicas ?‍??‍? Celebrando las buenas notas… y la matrícula de honor ?????

Una publicación compartida de Julia Otero (@otero_julia) el

Orgull de mare en uns dies complicats per a la filla.  

Nou comentari

Comparteix