El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Otero, contundent contra VOX: “Feixistes!”
  • CA

El debat de ‘La Sexta Noche‘ va estar ple de discussions que van acabar a crits, entre les quals destaca la que van mantenir Laura Borràs i el presentador, Iñaki López, a qui va demanar respecte després que la interrompés un parell de cops. Enmig d’aquesta situació tan tensa, vam veure el secretari general de VOX Javier Ortega Smith barallant-se amb Aitor Esteban del PNB. Per què? Després que el d’extrema dreta mencionés la possibilitat d’il·legalitzar partits nacionalistes com el basc. 

Això va provocar un intens debat també a la xarxa, on els teleespectadors van dir la seva. Entre ells, molts han compartit la de Julia Otero, que feia un tuit al respecte que ha rebut més de 12.000 RT en unes hores. I és que la periodista ha carregat contra VOX d’una manera clara i contundent, amb una paraula que ho diu tot: “Feixisme“. 

Julia Otero 'El Hormiguero'

Julia Otero ‘El Hormiguero’ / Antena 3

 

Otero considera que és molt perillós que VOX digui obertament que farien tot el possible per il·legalitzar partits nacionalistes, per la qual cosa demana que tothom surti a votar per impedir-ho: “El 10 de novembre ens la juguem“.

Molts dels seus seguidors li han donat suport en compartir la seva opinió, encara que això no vol dir que tothom cregui el mateix que ella… El que li ha provocat també molts insults i crítiques. Per què? Basant-les en la seva actitud a l’hora d’informar sobre l’independentisme català: “Feixisme és precisament el que està fent el separatisme a Catalunya, al qual tu aplaudeixes i fas com si res”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa