Julia Otero va anunciar a finals de febrer que pateix càncer. La notícia va colpir els oients de la mítica locutora, que anunciava que s’allunyaria de la ràdio una temporada per sotmetre’s a un tractament. Fonts properes a la periodista van deixar clar que l’havien detectat a temps i que confien que es recuperi del tot.

Avui ha estat ella qui ha volgut dirigir-se directament a tots aquells que li han enviat missatges d’ànims. Ha escrit un tuit molt esperat que ha tranquil·litzat els seus fans: “Bon dia! No és fàcil trobar paraules que expressin la gratitud que sento davant de tot l’afecte que he rebut aquestes setmanes. Persones públiques, anònimes, oients, amics, companys… Gràcies a tots per empènyer. Tot va bé“. Unes paraules plenes d’optimisme que han alleugerit molt.

Els metges li van detectar en un control rutinari: “La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies. Estaré uns dies fora de combat”. De moment no ha confirmat de quin tipus de càncer es tracta, però saber que tot va bé és un primer pas en una recuperació que tots desitges que sigui fàcil i ràpida.

Nou comentari

Comparteix