El Món
Julia Otero reapareix per sorpresa a la ràdio en ple tractament contra el càncer

Julia Otero ha reaparegut en antena quatre mesos després d’agafar la baixa. Malalta de càncer, la periodista anunciava que se centraria en la quimioteràpia fins que estigués 100% recuperada. Aquest dilluns ha sorprès molt els oients del seu programa, però, en tornar a l’estudi inesperadament. Només ha estat una substitució temporal, ja que Carmen Juan no podia presentar aquell dia: “Avui sóc la substituta de Carmen Juan perquè l’actual comandant en cap tenia una emergència familiar. A veure com surt això… Quatre mesos després, quatre hores senceres de ràdio”.

La locutora es mostrava nerviosa al principi, però ha deixat clar que no ha perdut la forma: “És el que tenim els malalts, que som uns consentits… Doncs començaré amb una declaració d’amor”, deia abans de llegir alguns dels comentaris més macos dels oients.

Julia Otero s’ha mostrat optimista amb la seva evolució: “Jo sóc una privilegiada. Ja m’agradaria que els milers i milers de persones que estan passant pel mateix tinguessin la mateixa sort. He après, estic aprenent molt i, fins i tot, he après a no tenir por de demostrar els meus sentiments”.

Un retrobament amb els companys i oients que assegura que ha suposat un xut d’energia per afrontar amb encara més força el que queda de tractament contra el càncer.

Nou comentari

Comparteix