Julia Janeiro i el seu xicot, Brayan Mejía, estarien travessant una greu crisi de parella

La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, Julia Janeiro, estaria vivint una greu crisi amb el seu xicot, Brayan Mejía, segons publica la revista ‘Diez Minutos‘. La parella no viu el seu millor moment i fins i tot podrien estar plantejant-se prendre camins separats. Va ser el passat Sant Valentí quan la filla de Jesulín i María José Campanario, instal·lada a la seva casa de Madrid, va anunciar a través de les seves xarxes socials que tenia nou amor.

L’afortunat era aquest jove murcià, de 20 anys, futbolista i que jugava com a lateral al Real Aranjuez de Tercera Divisió. Pel que sembla, els van presentar uns amics comuns i va ser un autèntic enamorament molt ràpid. Des de llavors, Julia i Brayan es van tornar inseparables. La jove i el futbolista compartien passejos per la capital espanyola i van celebrar junts els 18 anys de la filla de Jesús i María José.

Però, en els últims dies, sembla que l’idil·li viu una greu crisi que ha afectat la seva relació i fins i tot algunes fonts a les quals ha tingut accés la revista del cor asseguren que podrien estar prop de la ruptura. Una pista que evidencia que la relació entre Julia Brayan no passaria el seu millor moment és que la parella ha esborrat totes les fotos que tenien junts a les xarxes socials tot i que encara se segueixen en Instagram.

Nou comentari