Judit Mascó, la famosa catalana que més agrada als lectors d’El Món

Els lectors de 'Món Gent' heu escollit la model i presentadora com el vostre personatge preferit del món del cor català

Els lectors de Món Gent heu parlat. Després de tres setmanes de votació, heu escollit quin és el famós preferit del món del cor català. El Primer Premi Món Gent al Famós català que millor cau se l’ha endut Judit Mascó. Amb el 23% dels vots, la model s’ha imposat en una enquesta molt disputada. D’entre els sis famosos finalistes, la barcelonina ha aconseguit convèncer els lectors. Model, presentadora de televisió i escriptora, aquests últims anys ha demostrat ser una dona totterreny que sempre apareix públicament de bon humor i amb un somriure.

Judit Mascó, en un reportatge d’Europa Press

En segona posició, i amb pocs vots de diferència, s’ha col·locat la presentadora de TV3 Helena García Melero. L’actriu Silvia Abril ha quedat tercera en el rànquing de popularitat, amb pocs vots més que el protagonista de Merlí Sapere aude Carlos Cuevas. Els dos últims han estat Andreu Buenafuente i la presentadora del Faqs Cristina Puig.

Lectors de Món Gent, gràcies per participar! I prepareu-vos, perquè en breu us demanarem que ens ajudeu a triar quin és el famós català que menys simpatia us genera.

Comentaris

    Ricard 24/07/2021 12:03 pm
    Star system nostrat, però massa reduït ja que sempre són els mateixos.

Nou comentari