El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Juanjo Artero, a ‘Sálvame’ després de l’infart: “Ha estat una embòlia molt greu”
  • CA

Juanjo Artero, un dels protagonistes de ‘Verano Azul’ i ‘El Comisario’ era ingressat d’urgència a un hospital de Fuenlabrada el passat 11 de març, quan va patir un infart pulmonar enmig d’un rodatge. L’ensurt va ser ben gran, amb la qual cosa ràpidament va filtrar-se a tots els mitjans de comunicació. 

 

Ara, gairebé dues setmanes després, ha sorprès tothom en acudir a ‘Sábado Deluxe‘ a explicar com es troba. “Ha estat un ensurt molt i molt gran... Un infart de pulmó, que no sabia ni que existia”, començava. “Em van donar l’alta després de fer-me les últimes proves i veure que no tinc res dolent més enllà del que he patit, que ha estat una cosa molt seria. Això sí, si em cuido, podré quedar totalment recuperat”. 

 

Juanjo Artero a 'Sábado Deluxe'
Juanjo Artero a ‘Sábado Deluxe’ | Telecinco

 

Com hauria anat tot plegat? Sembla que estava gravant una escena quan va notar una fiblada, que li faltava el cor i que va començar a veure tot blanc al seu voltant. No li han pogut dir quina ha estat la causa concreta, però podria ser per l’estrès que viu en estar rodant una altra sèrie mentre té problemes amb Hisenda.

 

Això sí, assegura que no podran amb ell: “Tinc dos fills, no puc”. A més a més, aquesta desagradable experiència li hauria servit per fer un canvi de mentalitat: “Deixaré de fumar“.

 

 

Conegut per ‘Verano azul’, el seu paper de Charlie a ‘El Comisario’ i a ‘El Barco’, segueix compaginant el teatre amb la televisió. Actualment actua a la sèrie de TVE ‘Servir y proteger’, la que hauria quedat en suspens. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa