Juan Camus insisteix en el seu polèmic comiat a Àlex Casademunt

El concursant d'Operación Triunfo justifica i es reafirma en les seves paraules sobre el cantant català

Potser la polèmica que s’ha generat aquests darrers dies per les paraules de Juan Camus sobre Àlex Casademunt -mort la setmana passada en accident de trànsit- no han estat suficients perquè el participant de la primera edició d’Operación Triunfo se n’adoni de com de desencertades van ser les seves declaracions. Quan es va assabentar de la mort del cantant català, Camus va publicar una primera piulada al seu Twitter expressant el seu condol a la família i el dolor que li produïa la mort del seu company.

Però l’endemà, va escriure: “Per respecte a qui no està ja entre nosaltres i per respecte a la memòria d’Alex, perquè marxi en pau i tranquilm pel que respecta a mi , dir-vos que he esborrat els meus tuits i jo el perdono públicament. Això us ho dic amb llàgrimes i per la sort que vaig tenir de poder-lo conèixer”. I aquest “el perdono públicament” és el que va desencadenar nombroses crítiques cap a Camus.

Però aquest dilluns, Juan Camus ho ha tornat a fer i ha insistit en aquestes paraules. “I afegeixo. Vaig veure uns articles el dia que va morir que parlaven malament d’ell i d’enfrontaments amb mi i amb una altra persona. Per a evitar això i les futures publicacions escombraries que parlessin malament d’ell vaig dir que jo l’havia perdonat. Amb l’esperança que no es publiquessin més històries”, ha escrit en aquesta ocasió.

Nou comentari