José Manuel Parada denuncia un programa de TVE per manipular el seu testimoni

Lazos de sangre‘ ha tornat a TVE aquesta setmana, una nova temporada que engegaven amb un programa especial sobre la vida de Carmen Sevilla. Un dels testimonis que incorporaven era el de José Manuel Parada, gran amic de l’artista. En un primer moment, ell promocionava l’espai: “Recordarem Carmen Sevilla, els bons moments en els quals tant ens rèiem i ens estimàvem”. El problema? Que el programa tallava una part de les seves paraules i el resultat era molt diferent del que ell esperava.

El presentador ha denunciat públicament que han retallat la seva intervenció per mostrar només una visió negativa de la seva relació, centrant-se exclusivament en l’enfrontament que van protagonitzar després que ella el substituís al capdavant de ‘Cine de barrio’.

“Sento molt que ‘Lazos de sangre’ no posés cap dels bons moments i les anècdotes positives que els hi vaig explicar de la meva vida amb Carmen Sevilla. Lamento molt que només els interessés el mal moment que vam passar per ‘Cine de barrio’. Ni jo sóc perfecte ni Carmen ho és, però hem viscut junts coses precioses com el seu aniversari a Venècia, el nostre creuer per Grècia i tants i tants moments que segueixen intactes a l’arxiu de TVE i en el meu cor”, denunciava. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siento mucho que LAZOS DE SANGRE no pusiera ninguno de los buenos momenntos y las anecdotas positivas que les conte de mi vida con Carmen Sevilla. Lamento que solo les interesase el tropezon que tuvimos por Cine de Barrio. Ni yo soy perfecto ni Carmen lo es pero hemos vivido juntos cosas preciosas como su cumpleaños en Venecia. Nuestro crucero por Grecia y tantos y tantos momentos que siguen intactos en el archivo de tve y en mi corazon. Me da mucha pena que solo me sacaran para recordar el unico conflicto que tuvimos en nuestra vida que lo tuvimos y muy gordo pero Carmen y yo ya lo hablamos y lo resolvimos en su momento. No obstante sigo manteniendo que Carmen ademas de divina es humana y en el programa, de ayer se obviaron muchisimas cosas de esa faceta que toda la profesion conocemos. En otros programas se contaron sin faltar al respeto a nadie pero tampoco a la verdad

Una publicación compartida de Jose Manuel Parada Oficial (@josemanuelparadaoficial) el

I afegia: “Em fa pena que només em portessin per recordar l’únic conflicte que vam tenir a la nostra vida, que el vam tenir i va ser important, però Carmen i jo ja ho vam parlar i ho vam resoldre en el seu moment. Segueixo mantenint que Carmen és divina i humana, i en el programa d’ahir es van obviar moltíssimes coses d’aquella faceta que tota la professió coneixem”. Una crítica al programa que encara no ha tingut resposta per part de la productora, però que els deixa en evidència.

Nou comentari