El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla petita de José Bono parla per primer cop de la seva adopció
  • CA

José Bono i Ana Rodríguez van adoptar la petita Sofía quan només tenia uns mesos. La nena vivia en una casa d’acollida a Xile fins que va passar a formar part de la família del polític socialista. Ella és la petita dels quatre fills de l’exmatrimoni, que van decidir adoptar-la quan els seus tres fills biològics ja eren adolescents. Sofía és la més desconeguda de tots, principalment perquè ha estudiat fora des que era ben petita. Primer a Suïssa i ara a Londres, on estudia disseny d’interiors.

En una entrevista recent assegurava que vol viatjar fins a Xile per visitar la casa d’acollida d’on la van recollir. Ara bé, voldria conèixer els seus pares biològics? Ella mateixa ho explica a Look: “Em van deixar allà quan només tenia quatre dies. Dos mesos després van venir els meus pares adoptius, van passar un mes amb mi i em van portar cap a Espanya. M’agradaria anar-hi per donar les gràcies a les cuidadores que van estar pendents de mi i que van acceptar l’adopció. A més a més, que m’agradaria recórrer el meu país d’origen sencer. Ara bé, no vull trobar ni buscar els meus pares biològics. Ni tan sols mai m’ha cridat l’atenció saber per què em van deixar allà. No tinc res de rancor cap a ells, tot el contrari. De fet, m’han fet un favor”.

Aquest és el primer cop que la jove dels Bono parla de la seva adopció públicament. Estudiant de decoració, enamorada d’un noi de Jerez i convertida en influencer, cada cop sabem més coses de la desconeguda de la família.

És molt activa a Instagram i sembla que, a poc a poc, vol començar a tenir més influència i pes mediàticament parlant. Caldrà esperar per veure si realment aconsegueix repercussió i més seguidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa