El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El tertulià José Antonio Avilés confessa que va voler suïcidar-se quan van sortir a la llum les seves mentides
  • CA

José Antonio Avilés va generar moltíssima ràbia en els teleespectadors quan van sortir a la llum totes les mentides que havia explicat a televisió. Diversos testimonis van desemmascarar-lo i van revelar que no tenia el títol de periodisme com ell assegurava, que havia estafat moltes persones i que la gran majoria de les informacions que explicava eren falses. Això va perjudicar la seva imatge pública, però Telecinco el va perdonar i no el van acomiadar de Viva la vida. Allà segueix col·laborant cada cap de setmana com a tertulia de la premsa del cor, el que indigna a bona part de l’audiència.

Aquest diumenge, José Antonio Avilés ha volgut reflexionar al respecte i ha fet una gran confessió un any després de l’esclat de l’escàndol. El jove ha deixat els companys amb la boca oberta en reconèixer que va voler suïcidar-se quan tot va sortir a la llum: “És una etapa que prefereixo no recordar. Vaig solucionar els problemes i és una etapa que vull esborrar del meu cap ara que visc tranquil. Però sí, ha estat un any molt dur per mi i ha estat ple de canvis”.

El noi es trobava concursant a Supervivientes quan tot es va revelar: “Quan em van expulsar, em van portar a l’hotel mentre esperava per agafar l’avió. Sempre estàs acompanyat d’una persona, un redactor que et fa d’ombra. A la meva habitació de l’hotel hi havia una petita terrassa amb balconera i vaig començar a pensar i a planejar com podria matar-me. Ho tenia tot planejat, vaig adonar-me de quan es feia el canvi de torn del meu acompanyant per poder quedar-me sol… Em feia molta por la realitat i pensava en saltar per la terrassa”.

José Antonio Avilés se sincera sobre el pitjor moment a Viva la vida / Telecinco

Un pensament que finalment no va dur a terme: “A mi m’ha costat moltíssima feina poder parlar d’això amb tranquil·litat. Sense l’equip d’aquest programa no hauria tirat endavant… He estat mesos en teràpia i en tractament”. Els companys manifestaven que s’alegraven molt que hagi superat aquesta etapa i que hagi deixat de mentir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa