El tertulià José Antonio Avilés confessa que va voler suïcidar-se quan van sortir a la llum les seves mentides

El col·laborador de 'Viva la vida' ha deixat els companys amb la boca oberta en reconèixer que ha travessat una època molt fosca

José Antonio Avilés va generar moltíssima ràbia en els teleespectadors quan van sortir a la llum totes les mentides que havia explicat a televisió. Diversos testimonis van desemmascarar-lo i van revelar que no tenia el títol de periodisme com ell assegurava, que havia estafat moltes persones i que la gran majoria de les informacions que explicava eren falses. Això va perjudicar la seva imatge pública, però Telecinco el va perdonar i no el van acomiadar de Viva la vida. Allà segueix col·laborant cada cap de setmana com a tertulia de la premsa del cor, el que indigna a bona part de l’audiència.

Aquest diumenge, José Antonio Avilés ha volgut reflexionar al respecte i ha fet una gran confessió un any després de l’esclat de l’escàndol. El jove ha deixat els companys amb la boca oberta en reconèixer que va voler suïcidar-se quan tot va sortir a la llum: “És una etapa que prefereixo no recordar. Vaig solucionar els problemes i és una etapa que vull esborrar del meu cap ara que visc tranquil. Però sí, ha estat un any molt dur per mi i ha estat ple de canvis”.

El noi es trobava concursant a Supervivientes quan tot es va revelar: “Quan em van expulsar, em van portar a l’hotel mentre esperava per agafar l’avió. Sempre estàs acompanyat d’una persona, un redactor que et fa d’ombra. A la meva habitació de l’hotel hi havia una petita terrassa amb balconera i vaig començar a pensar i a planejar com podria matar-me. Ho tenia tot planejat, vaig adonar-me de quan es feia el canvi de torn del meu acompanyant per poder quedar-me sol… Em feia molta por la realitat i pensava en saltar per la terrassa”.

José Antonio Avilés se sincera sobre el pitjor moment a Viva la vida / Telecinco

Un pensament que finalment no va dur a terme: “A mi m’ha costat moltíssima feina poder parlar d’això amb tranquil·litat. Sense l’equip d’aquest programa no hauria tirat endavant… He estat mesos en teràpia i en tractament”. Els companys manifestaven que s’alegraven molt que hagi superat aquesta etapa i que hagi deixat de mentir.

Nou comentari