José Antonio Avilés torna a casa: “Està preocupat per si ha d’anar a presó”

José Antonio Avilés ha estat el gran protagonista de l’actualitat televisiva dels últims mesos. El seu pas per ‘Supervivientes’ ha donat ales a ‘Sálvame’ per treure a la llum totes les mentides que ha deixat anar des que va començar a treballar com a col·laborador. La campanya de desprestigi va ser brutal, fins al punt que el van forçar a admetre que s’havia inventat tenir el títol de periodisme i que tenia molts deutes.

La seva família ha hagut de sentir autèntiques barbaritats sobre el seu fill, el que els ha col·locat en una situació molt complicada. Especialment a la mare de José Antonio, l’encarregada de defensar-ho a plató i rebre tots els atacs. Ara que el seu fill ha tornat a Espanya, els reporters d’Europa Press l’han interrogat sobre la retrobada amb ell.

José Antonio Avilés confessa que ha mentit   Telecinco

José Antonio Avilés confessa que ha mentit / Telecinco

“La retrobada va anar bé. No va ser com li hagués agradat a la família i amics, per això, ja que només l’hem pogut veure el meu marit i jo. El meu fill està molt cansat, sobretot cansat. Ell hauria preferit tenir una altra retrobada en tornar a Espanya”, explicava.

La mare de José Antonio Avilés   Europa Press

La mare de José Antonio Avilés, interrogada pels reporters / Europa Press

No va voler entrar al drap de la polèmica, però va deixar caure que estan preocupats per les conseqüències de les mentides de José Antonio: “Ja veurem què passa… Ell estava preocupat per si el feien entrar en presó. Només diré que ens vam fer una gran abraçada i vam posar-nos a plorar”. 

Nou comentari