El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Avilés perd l’àvia després d’haver-se inventat la seva mort tres cops
  • CA

José Antonio Avilés travessa un dels pitjors moments de la seva vida. El polèmic col·laborador va veure el seu negoci saltar pels aires quan va filtrar-se que havia mentit per tal d’aconseguir un lloc en un programa del cor. S’havia inventat tenir el títol de periodisme i també s’havia aprofitat de l’expectació mediàtica per estafar diversos famosos. Es trobava a ‘Supervivientes’ quan tot va sortir a la llum, el que el va obligar a reconèixer que devia molts diners: “Tinc addicció per la mentida”. 

Una de les excuses que feia servir recurrentment per tal d’evitar fer els pagaments era que la seva àvia havia mort, una mentida que avui, desgraciadament, s’ha acabat fent realitat. L’àvia, de 92 anys, va patir una fractura als malucs que va obligar-la a ingressar a l’hospital. Aquest matí hauria acabat morint, el que ha trencat el cor de tota la família.

Les càmeres de ‘Sálvame’ s’han traslladat fins a les portes del tanatori, on han pogut parlar amb Avilés. El noi, molt penedit d’haver mentit sobre la mort de l’àvia, es mostrava visiblement afectat: “Em penedeixo molt d’haver matat la meva àvia per justificar els meus impagaments i torno a demanar perdó. Moltes gràcies pel condol, sé que no ho he fet bé i que no hauria d’haver mencionat la meva àvia”.

Telecinco

Una família trencada que s’enfronta a una pèrdua mentre el seu fill és atac a televisió i acusat d’haver mentit a tothom. Encara ha de donar moltes explicacions, però ha deixat clar que només parlarà a ‘Viva la vida’, on continua tenint contracte malgrat tot el que ha mentit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa