El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un col·laborador de Telecinco, ridiculitzat en directe: “Estafador i mentider”
  • CA

José Antonio Avilés torna a ocupar el centre de la diana mediàtica. El polèmic col·laborador de Telecinco va apartar-se de la televisió fa uns mesos, quan va saber-se que era mentida que tenia el títol de periodista i que havia estafat diverses persones. No obstant això, la cadena l’ha mantingut en el seu lloc de tertulià a Viva la vida. Els teleespectadors ho denuncien setmana rere setmana, mentre evidencien que no té cap mena de sentit perquè ha perdut tota la credibilitat.

Els companys no li posen les coses fàcils, però. El critiquen sense parar i posen en dubte tot allò que diu. Llavors, per què no acomiadar-lo directament? Joc dona, això està clar, el que va tornar a demostrar-se durant l’última gala de La casa fuerte.

Avilés ha començat a formar part de la plantilla, sent un col·laborador més dels que comenten l’última hora del reality des de plató. Jorge Javier Vázquez li va deixar clar que no és fan seu: “Et queda millor estar callat”. Mentre que els companys eren encara més durs i l’acusaven d’haver tornat a estafar.

José Antonio Avilés, acusat pels companys / Telecinco

“De sobte ens trobem que hi ha una nova persona estafada per José Antonio Avilés. Aquesta dona li ho ha explicat a Amor Romeira, que ha fet una videotrucada amb ella. Hem tornat a parlar amb ella fa una estona i Avilés s’ha posat negre. Ella assegura que li deu diners i ens la creiem. Amb la seva reacció, a més a més, ha quedat claríssim que li deu diners”, deixaven caure. 

Ell intentava desviar el tema: “Jo he vingut a comentar un reality, no a parlar de mi”. El que encenia els seus companys encara més, que treien a la llum encara més controvèrsies: “Per una altra banda, fora de càmera també ens ha dit que s’ha estat enviant missatges amb Isabel Pantoja. Ens diràs què t’ha dit o també t’ho has inventat?”. Com reaccionava ell? Demanant-li que apostés diners, el que feia que els altres es quedessin amb la boca oberta: “Et mous només per diners! És cert o no que has gravat Isabel Pantoja parlant durant tres hores?”. Avilés no va voler mullar-se en directe, el que deixava en evidència que tornava a mentir.

 Telecinco

El col·laborador té encara menys credibilitat que abans, el que posa la cadena en un compromís. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa