El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
José Antonio Avilés es trenca: “Sóc un drogoaddicte de la mentida”
  • CA

José Antonio Avilés va acabar reconeixent que era tot veritat: s’havia inventat que era periodista, havia enganyat ‘Viva la vida’ per aconseguir treballar-hi i tenia un munt de deutes. La campanya de desprestigi contra ell a ‘Sálvame’ va ser impecable, però sembla que tenien raó en totes les acusacions que van fer. El jove ho va reconèixer diumenge passat, però aquest cap de setmana tocava donar explicacions en el seu programa.

Emma García l’ha entrevistat en el seu programa del cor, una conversa en la qual li ha deixat clar que està decebuda amb ell. Com ha reaccionat Avilés durant la videotrucada? Mostrant-se penedit i plorant com no havia fet fins ara: “No estic bé, Emma, i menys parlant amb tu. Mai no vaig pensar que la meva tornada al programa seria així. Em sento avergonyit, sento molt haver de fer aquesta entrevista. Us he de donar les gràcies per haver lluitat. Em fa vergonya mirar-te a la cara i ploro perquè no estic bé”.

“Vull demanar perdó a la meva família i a la persona que em va dir que parés tot això, la meva exparella”, afegia. Els seus companys han estat molt crítics amb ells, decebuts per les mentides de tots aquests mesos. El pitjor de tot? Que va intentar justificar el seu comportament reconeixent que va patir assetjament escolar i que això l’ha marcat. 

José Antonio Avilés, entrevistat a 'Viva la vida' Telecinco

José Antonio Avilés, entrevistat a ‘Viva la vida’ / Telecinco

I d’aquí, a una altra entrevista però aquest cop a ‘Supervivientes’. Avilés ha reconegut a Jordi González que ha estat “un drogoaddicte de la mentida“. És conscient que té un problema, per la qual cosa ha decidit posar-se en mans de professionals: “El primer pas és reconèixer qui sóc. He començat a pagar els deutes també”. Una situació que se li ha anat completament de les mans i que ha acabat explotant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa