Decisió dràstica de José Antonio Avilés: “Deixo la televisió perquè no puc més”

Les mentides de José Antonio Avilés han tingut conseqüències. Durant el seu concurs a ‘Supervivientes’ va destapar-se que no era cert que tingués el títol de periodisme, que devia diners a un munt de gent a qui havia estafat i que havia arribat a inventar-se que la seva àvia havia mort per no haver de retornar diners. Emma García i els col·laboradors de ‘Viva la vida’, el programa del cor en el qual treballa, se senten enganyats i així ho han manifestat durant l’última entrevista d’Avilés.

Aquest cap de setmana era el seu torn d’enfrontar-se a les mentides que havia dit, en una conversa que ha evidenciat que la presentadora està molt enfadada amb ell: “Se m’ha esgotat la paciència”. I és que després de tota la polèmica, encara sortia a la llum una nova mentida: “No ens estàs mentint a nosaltres, també t’estàs mentint a tu mateix. Són llàgrimes de cocodril? T’estàs treballant la pàgina de llàstima”.

Una situació que clarament se li ha anat de les mans a José Antonio, que ha pres una dràstica decisió: deixar la televisió. “Marxo fins que em trobi bé, marxo perquè ja no puc més. No he sabut gestionar tot això des que vaig arribar a Espanya. Accepto que he fallat a aquest programa una vegada més. He mentit una vegada més, és una realitat”.

Emma García, enfadada amb José Antonio Avilés   Telecinco

Emma García, enfadada amb José Antonio Avilés / Telecinco

Un anunci que no tothom es creu, però que consideren que és el que hauria de fer: “Cura’t i després vine a treballar. Has de reflexionar perquè ets el teu pitjor enemic”, li recomanaven els companys. Caldrà veure si és veritat que la decisió és ferma. 

 

Nou comentari