El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els companys de José Antonio Avilés, en bloc contra ell: “Mentider, traïdor, no tens vergonya i fas llàstima”
  • CA

Les traïcions entre els tertulians dels programes del cor de Telecinco són constants. Aquest cap de setmana, ha estat a Viva la vida que han revelat que un dels seus treballadors ha filtrat a una revista una informació confidencial que va succeir durant una pausa publicitària. Parlem, com era d’esperar, de José Antonio Avilés. El controvertit col·laborador va reconèixer fa uns mesos que havia falsificat el seu títol de periodista i que havia enganyat el programa en moltes ocasions. No obstant això, segueix ocupant una cadira i protagonitzant una polèmica rere una altra. L’última, com dèiem, haver revelat un secret del programa.

L’acusaven directament, però ell defensava el director de la revista i negava haver estat ell el talp: “No em crec que el director et truqui a tu i et digui tots els continguts que sortiran publicats abans d’editar-se”. Un dels seus companys tornava a acusar-lo de ser un mentider i José Antonio amenaçava d’abandonar el plató.

Poc després era una altra la companya que assegurava haver vist uns missatges que evidenciaven que era ell la font de la revista. Fart, José Antonio tornava a treure’s el micro per marxar i els companys l’escridassaven: “Clar que sí, marxa! Al carrer! Com pots dir que he falsificat els missatges amb el director de la revista? No tens vergonya! Tot això ho fas per donar espectacle i que no acabi el tema. Estàs malalt?“.

Era llavors quan la presentadora es mullava i esclatava contra Avilés: “De debò, m’estàs fent sentir vergonya. M’estàs fent llàstima. T’ho dic de debò”. Un equip en bloc contra el col·laborador, que tornava a trair el programa per enèsima vegada… sense massa conseqüència més enllà dels retrets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa