El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
José Antonio Avilés ho confessa tot: “He mentit, no sóc periodista”
  • CA

José Antonio Avilés ha acabat confessant: ha mentit i ha estafat. La campanya de desprestigi que estan fent contra el col·laborador de ‘Viva la vida’ era impecable, d’igual manera que sembla que també certa. En primer lloc van acusar-lo d’haver presentat un títol de periodisme fals, el que era veritat a mitges: “Reconec que no sóc periodista. Com voleu sinceritat i vinc a obrir-me en canal, t’explicaré la veritat. Jo no volia estudiar, però tots els meus amics estaven estudiant una carrera i per fer-me el guai vaig dir que era periodista. Ningú no m’ha demanat el títol. He de dir, però, que en cap moment vaig ensenyar a la productora un títol fals. Però sí que vaig enganyar la meva mare perquè digués a televisió que he estudiat periodisme fins que jo tornés a aclarir-ho. Li vaig dir que ho vaig estudiar a distància, però ja li he dit que no sóc periodista”. 

Té mil fronts oberts, però el més preocupant és el de diversos famosos que asseguren que els ha estafat: “He comès errors, molts, i els assumeixo. Em penedeixo de la mentida, perquè és el camí fàcil i al final no et porta a res. Si he de demanar perdó i rectificar, ho faré. Vaig crear una vida paral·lela i no vaig saber parar a temps. De fet, he arribat a matar la meva àvia tres vegades per justificar els meus impagaments”. 

José Antonio Avilés confessa que ha mentit / Telecinco

Uns deutes que acabava reconeixent per la insistència de Jorge Javier: “Un sofà de 3.000 €, la meitat d’una factura d’un carruatge de cavalls i la factura d’un luxós hotel a Sevilla”. Sobre els impagaments, què ha dit? “Puc demostrar que les transfarències no són falses, sinó que no tenen fons. En dues ocasions sabia que no tenia fons, però sabia que en algun moment arribaria perquè cobro la nòmina entre l’1 i el 10 de cada mes. He anul·lat transferències amb coneixement que les anul·lava. Sóc un morós, no un estafador”. 

I afegia: “Ho estic passant molt malament per la meva família. Ells només m’han donat el millor i jo els hi he donat males estones. Pares i creus que no hi ha passat, que s’ha esborrat. Però sempre acaba sortint a la llum. Em fa vergonya el que he hagut de veure. He enganyat a gent del meu passat i m’he enganyat a mi mateix, però no volia fer mal a ningú. Ho feia perquè volia ser feliç, era pur egoisme. M’han enxampat amb el carro dels gelats a la foscor, a 8.000 km de distància”. 

Telecinco

Una autèntica bomba que de ben segur que generarà hores i hores de tertúlia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa