El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier sorprèn en fer campanya per Yolanda Díaz
  • CA

El presentador de Sálvame, Jorge Javier Vázquez, mai no ha amagat que és votant del PSOE des de fa anys, un socialisme innat en ell del que presumeix sense vergonya. En les seves columnes els posa pels núvols i, de fet, l’any passat el vam veure en un acte de campanya del partit de Pedro Sánchez. Ara bé, el badaloní mai no ha ocultat que també té simpatia cap a Podemos i, en concret, cap a Yolanda Díaz. Aquest divendres, de fet, els hem vist junts en un parell de fotografies molt comentades. La política ha acudit al teatre per veure l’actuació del català, el que ell li ha agraït amb un post a Twitter: “Ahir vaig conèixer Yolanda Díaz, que va venir a veure’m a Desmontando a Séneca. Tant de bo hi hagués més polítics com ella, que desmunten les mentides amb dades i menys abonats a una crispació que no aporta res. Un autèntic plaer”.

D’aquesta manera, Jorge Javier aplaudeix públicament la seva tasca i manera de fer política. Ella també va voler tenir unes bones paraules cap a ell: “Sèneca és un d’aquells clàssics que Calvino ens va animar a llegir. Les seves reflexions sobre l’ànima, la felicitat o els somnis perduren segles després. Gràcies, Jorge Javier, per Desmontando a Séneca. Per la ironia, sinceritat, estoïcisme i aquesta virtut que creix davant dels adversaris”.

Jorge Javier Vázquez aplaudeix Yolanda Díaz i critica el PP a televisió

Poc després, Jorge Javier era convidat al programa de Cuatro de Todo es mentira. L’objectiu era promocionar la seva obra de teatre, però la seva intervenció va acabar cridant l’atenció per les opinions polítiques que va manifestar. La principal, contrària al PP: “Per al país no és bo, sa ni pràctic que el líder de l’oposició sigui una persona que ha demostrat estar tan escassament preparada. No fomenta la il·lusió, cap il·lusió joder… El que has de fer és repartir il·lusió i que la gent qüestioni el seu vot pel que està proposant aquest senyor. Ell és incapaç de generar això. Jo, per exemple, estic entre Pedro Sánchez i Yolanda Díaz. No sé a qui votar i això és sa“.

Fins ara, el català simplement s’havia limitat a parlar bé de la feina que va fer Manuela Carmena en el seu moment. Ara va una mica més enllà i deixa caure que podria deixar de votar els socialistes per premiar la tasca de Yolanda Díaz. Tenint en compte que parlem d’un presentador molt i molt seguit, això podria arribar a donar arguments a seguidors indecisos. Caldrà esperar per veure si arriba un efecte Jorge Javier.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa