El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Han simulat el meu assassinat en un vídeo de l’extrema dreta”
  • CA

Jorge Javier Vázquez i Antonio Montero s’han declarat la guerra. El presentador ha deixat clar que no permetrà que el col·laborador faci cap mena de comentari favorable a VOX o a les idees de l’extrema dreta, el que ha provocat un gran enfrontament a ‘Sálvame’. Davant d’aquesta censura, Gema López va encendre més els ànims acusant Jorge Javier de ser un dictador que no permet que la resta de gent tingui opinions diferents a les seves. Fins i tot Santiago Abascal va escriure un tuit en el qual carregava durament contra el presentador català: “Milionari progre histèric”.  

Doncs bé, aquest enfrontament ha tingut un nou episodi durant la tarda de dimecres. Jorge Javier li recordava a Montero que “feixisme és igual a VOX”, mentre que aquest responia: “Feixisme ets tu”. Enmig de la discussió, el català ha decidit treure a la llum una història que no havia explicat fins ara.

“Els dies 1 i 3 de maig, dos dies diferents, vaig haver d’anar a la policia a denunciar uns vídeos en els quals se’m veia assassinat amb una escopeta. Havien fet servir imatges de ‘Sálvame’ i simulaven que em mataven, que em disparaven amb una arma. Se’m veia tirat a terra mort i quan se’m veia la car, sortia una multitud aplaudint amb la bandera espanyola”, ha explicat nerviós.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' Telecinco

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

Uns vídeos que ha denunciat, però pels quals encara no hi hauria resolució. Una cosa queda clara, que aquesta guerra política al programa del cor pot acabar molt malament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa