El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, desvergonyit, revela la història picant de les seves vacances
  • CA

Jorge Javier Vázquez viu en un estrès constant tot l’any, un dels inconvenients de ser el presentador estrella de Telecinco. Cada mes d’agost desapareix, per això, condició indispensable que posa a canvi de posar-se al capdavant de tots els realities de la cadena. És habitual veure’l desconnectar de tot en alguna illa paradisíaca d’aigües cristal·lines, un tipus de destí que ha repetit enguany. L’illa d’aquest estiu? Corfú, a Grècia. Sembla que s’ho va passar d’allò més bé, segons revella ell mateix en una columna a Lecturas. Ara bé, el que més ha cridat l’atenció del seu relat ha estat l’aventura que va tenir amb un treballador de l’hotel en el qual estava allotjat.

Les dues primeres setmanes d’agost les va passar a casa amb l’exparella, per això: “I vam estar tan a gust, escolta. Però després vaig començar a pensar que hauria de sortir de casa perquè si no ho feia em penediria al setembre… I vaig marxar amb C. a Corfú, amb moltes ganes de lligar perquè aquest estiu se m’estava donant de manera regular. M’he descarregat totes les aplicacions que conec -ja en tinc quatre- i me les faig de pagament perquè sembla que així tens més possibilitats per posar-me a pescar. Vaig lligar amb un noi de l’hotel de 24 anys que té parella. Moníssim. Lliguem per l’aplicació amb el seu xicot al costat. Li dic de trobar-nos a l’aigua i com dos amants furtius mantenim en el mar una conversa a una distància considerable perquè la seva parella no se n’adoni. Després vam quedar de veure’ns a la piscina. Em diu que sóc molt elegant i que li encanta el banyador fúcsia que porto. Mai no m’he vist tan explosiu“.

“Total, que el noi em mareja i al final em diu que seria molt perillós que ens veiéssim perquè aniria en contra de les regles que té establertes amb la parella. Que la tenen oberta, sí, però amb matisos. El fet és que una nit obro una altra aplicació i m’apareix la parella buscant un tercer. Et pots creure que vaig sentir com si una daga travessés lentament el meu cor? Encara em fa una mica de mal en recordar-ho. No, la veritat és que no, però és per posar-hi una mica de literatura al tema. No podem dir que hagi estat especialment productiu en el que es refereix al sexe. Espero que a vosaltres us hagi anat millor que a mi”, diu el català.

Un contrasentit que l’enfada: “El que és la vida, estic impressionant i lligo menys que mai. Ho entenc, em veuen com un objecte inabastable i prefereixen anar per altres productes que consideren més assequibles i més accessibles. Des d’aquí us dic que no us fieu de les aparences perquè tinc el cos d’un adolescent, però l’incandescent desig d’un vell verd”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 11, 2021 | 10:03
    Anònim setembre 11, 2021 | 10:03
    Ya tenemos tema para seis meses

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa