Totes les fotos de les vacances de Jorge Javier a bord d’un iot per Eivissa

Jorge Javier Vázquez marxa a un destí exòtic i paradisíac cada estiu, però la crisi del coronavirus li ha impedit fer un viatge d’aquest tipus i per això s’ha decantat per una illa balear. El presentador català ha escollit Eivissa per passar deu dies de desconnexió a bord d’un iot, en companyia de tres amics. Relax i molt de sol, tal com demostren les imatges captades per un paparazzi de ‘Diez Minutos’.

El mostren a portada, amb un banyador ajustat i fent gala de nova figura. Ha treballat al gimnàs sense descans, el que es nota en el canvi físic que ha experimentat.

Jorge Javier Vázquez, de vacances a Eivissa   Diez Minutos

Jorge Javier Vázquez, de vacances a Eivissa / Diez Minutos

Coincidint amb la publicació d’aquesta portada, ha estat el mateix Jorge Javier qui ha parlat sobre aquestes vacances en la seva columna de ‘Lecturas‘: “Per primer cop a la meva vida he passat deu dies en un vaixell. Navegant per Eivissa, gaudint del Mediterrani. Deixant que passessin les hores fent molt poc, no pensant en res, banyant-me, prenent el sol, gaudint amb postes de sol úniques. Sento en un altre vaixell música d’ABBA. Gent que s’ho passa bé sense pensar en el que vindrà, que ningú ho sap encara que no té molt bona pinta, que diguem. Però a l’estiu els problemes i les inquietuds semblen ser menys importants. Ja vindrà després el més cru de l’hivern. Ja vindrà… o no. Estem a la primera setmana d’agost i encara tenim forces per ser optimistes”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

I ha aprofitat per sincerar-se: “Em quedo al vaixell, que estic molt mandrós. Quina barbaritat, amb el que jo he estat i aquests dies he anat a dormir a les nou de la nit. M’acostuma a passar quan comencen les meves vacances, que acabo tan cansat de la temporada que els primers dies dormo moltíssim. L’últim dia em faig unes quantes fotos a Es Vedrà, com si fos un influencer. No les publico perquè les miro i em faig mandra a mi mateix”. 

 

Uns dies de vacances de descans i desconnexió de Telecinco, després d’uns mesos de feina intensa.

Nou comentari