El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Mai no m’havia sentit tan sol”
  • CA

Jorge Javier Vázquez no fa més que repetir que té ganes de tornar a tenir parella i està intentant-ho de totes les maneres possibles. Ell mateix explica a la seva columna de Lecturas que s’ha creat un perfil en diverses aplicacions per lligar i que, de moment, no ha tingut molt bon resultat. Sálvame ha volgut explotar aquesta faceta més íntima del presentador per tenir un nou tema en el programa d’aquest dilluns. Per tal d’intentar ajudar-lo, han parlat amb una coach que ha donat consells al català per tal d’acceptar la seva situació. Ell insistia que fa gairebé tres anys que està solter i que vol deixar d’estar-ho, la base des de la que partia la teràpia amb la professional. El seu diagnòstic? Que darrere d’aquestes ganes per trobar algú s’amaga una manca de confiança en si mateix: “Abans has de començar a acceptar diverses qüestions, com que comences a tenir una edat i que treballes on treballes i això pot complicar el fet de trobar parella. Crec que la mort de Mila Ximénez t’ha fet reflexionar molt i t’ha fet adonar-te que estàs sol”.

El presentador s’emocionava i reconeixia que té raó: “No parlo del tema perquè em fa pudor, però realment la marxa de Mila ha estat devastadora per mi. Per primer cop m’he sentit sol de debò… Fins ara jo em centrava en passar-m’ho bé, sortir, gaudir, riure amb ella… Però ara que tot això s’ha acabat, sento que tinc la carència aquesta de tenir algú al meu costat. Crec que Mila era més que una amiga per a mi. Òbviament ens faltava el sexe, però vivíem la nostra relació amb una confiança i una intensitat que eren més pròpies d’una parella”.

Una coach fa una sessió de teràpia a Jorge Javier Vázquez en directe / Telecinco

La psicòloga insistia en què ha de superar-ho i intentar estar content i feliç ell sol abans de buscar algú que supleixi el forat que ha deixat la seva amiga en la seva vida. Els teleespectadors s’han mostrat molt sorpresos amb aquesta estona de teràpia en directe, una nova tàctica que mai no havia fet servir el programa i que sembla que ha agradat. De ben segur que a partir d’ara van sotmetent la resta de tertulians a converses similars amb aquesta experta que han fitxat en la seva plantilla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa