El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, es va negar a fer-se cap tipus de prova de la Covid abans del debat de TV3 aquest dimarts al vespre. Aquesta actitud ha generat diverses especulacions i opinions de tot tipus, però una de les teories que ha agafat més força en alguns mitjans de comunicació és que l’exministre de Sanitat es va negar a fer-se la PCR perquè ja s’hauria vacunat contra el coronavirus. Ell ho ha negat, però això no ha impedit que se n’hagi continuat parlant.

De fet, la polèmica ha arribat fins al programa de Telecinco ‘Sálvame’, on el presentador, Jorge Javier Vázquez ha donat la seva opinió i s’ha posicionat al costat del candidat del PSC. “Qui acusa ho haurà de demostrar”, ha començat queixant-se el presentador badaloní. “Vinc emprenyat, no es fa la PCR i pregunten si és perquè s’ha vacunat”, ha explicat Jorge Javier.

I seguidament ha deixat molt clara la seva posició: “Si s’ha vacunat, al carrer, que renunciï al seu càrrec i a tot, però si els altres potencien aquesta història… Si es demostra que no, què fem? Es queden a casa seva?” “Aquest tema em té molt encès, ho sento molt”, ha insistit el presentador. “També em té encès el canvi climàtic, però això també”, ha afegit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a febrer 11, 2021 | 22:56
    D'on no n'hi ha no en raja febrer 11, 2021 | 22:56
    El que faltava, el intelectuallillo, del jorgillo, buff, a saber la quantitat de favorcillos que deu deure als socialillas Si corre nen, vés a fer-te la PCR, però la del cul

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa