Dures crítiques a Jorge Javier Vázquez en humiliar una concursant

Jorge Javier Vázquez s’ha posat al capdavant de la segona gala de ‘Supervivientes‘, que venia envoltada d’expectació després de les primeres baralles a l’illa. El primer interrogant era saber qui es convertiria en el primer expulsat de l’edició, que ha acabat resultant Loly Álvarez.

La setmana no ha estat gens fàcil per als concursants, que han evidenciat que la convivència serà cada vegada més complicada. Carlos Lozano ha rebut un munt de crítiques, ja que molts l’acusen de no ajudar a res. Ho ha pagat car, ja que està nominat de cara a la setmana vinent. I amb ell, la seva ex Mónica Hoyos, Mahi i Jonathan.

Un dels protagonistes de la nit, per això, ha estat el presentador. Jorge Javier torna a fer de les seves i a demostrar que té els seus preferits. Sembla que no li fa massa gràcia el concurs que està fent Violeta, per exemple, i ho ha volgut fer palès davant seu sense cap mena de mirament.

Així li ha fet saber, en una conversa amb ella en la qual l’ha humiliat en directe d’una manera molt lletja. El català ha rebut unes crítiques ferotges, i és que molts teleespectadors no han trobat normal que carregui contra la noia d’aquesta manera. Però què ha passat? Tot començava amb un vídeo que el programa emetia sobre Violeta, en el qual s’evidenciava que està començant a tenir sentiments per un dels companys.

violeta i fabio telecinco

Violeta i Fabio a ‘Supervivientes’

Les imatges deixen veure que Violeta i Fabio s’estan agafant molta estima… el que és un problema, ja que ella té xicot. Entre el sentiment de culpa i la gana, la noia ho està passant molt malament. Una situació de la qual Jorge Javier ha volgut fer sang. El seu primer pas? Preguntar-li “innocentment” quant de temps fa que surt amb el seu xicot i si està enamorada d’ell. Davant d’aquest atac, Violeta s’ha aixecat disposada a marxar.

El pitjor de tot arribava amb Carlos Lozano rient-se, el que donava ales a Jorge Javier per seguir furgant a la ferida irònicament: “Carlos, respecta aquest moment tràgic que està vivint”. “Surt l’avió a les 15 h, Violeta. Ha estat un moment molt tràgic el que hem viscut, estem sobresaltats absolutament. Serà bastant difícil que puguem seguir amb el programa, però ho intentarem”, deia rient-se obertament d’ella. “Déu meu, acabo de viure la situació més surrealista del meu pas per ‘Supervivientes'”, seguia rient-se’n.

Jorge Javier Vázquez, a 'Supvervivientes'

Jorge Javier Vázquez, a ‘Supvervivientes’

Una actitud que una bona part de l’audiència ha criticat, i és que ha estat molt gratuït. Hagués actuat d’igual manera davant d’un dels seus concursants preferits? 

Nou comentari