El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier menysprea els companys i demana més sou: “Em mereixo un plus perquè porto més notícies que vosaltres”
  • CA

Les tardes a Sálvame sempre són mogudes. Les discussions entre els col·laboradors i els atacs als convidats són gairebé obligatoris, però el que mai no s’havia vist fins ara era que un dels treballadors demanés cobrar més diners en directe. Els seus sous són escandalosos, en molts casos, per la qual cosa sobta tant que encara reclamin més. Qui ha estat i per què? Sorprenentment parlem de Jorge Javier Vázquez, un dels que més diners cobra (si no el que més) de tot el programa.

Tot començava amb un retret del presentador català cap als seus companys. Havien passat un parell d’hores i ell havia estat l’únic a aportar informació, el que el va molestar: “He hagut de parlar de la mala relació amb María Teresa Campos, he anunciat que conec novetats de la discussió entre Isabel Pantoja i Fran Rivera… No em poseu en el centre de totes les informacions, que jo només comunico el que m’han dit! Al final hauré de demanar que em pagueu un plus com a col·laborador”.

“Avui he fet molt més que vosaltres. No heu portat ni una notícia!”, esclatava tot deixant en ridícul a la resta de col·laboradors presents a plató. Aquesta actitud prepotent no els hi feia gens de gràcia, el que acabava derivant en un enfrontament amb Kiko Matamoros.

Jorge Javier Vázquez esclata contra els companys de Sálvame / Telecinco

Ell ha estat l’únic que ha volgut respondre el seu atac amb una clatellada: “Llavors també és el moment de demanar que els presentadors que estan de 16 h a 17 h cobrin un plus, no?”. Cal recordar que des de fa uns mesos el programa va decidir que aniria alternant els col·laboradors en una nova faceta de presentadors durant la primera hora del programa. Una feina extra que sembla que a ells els inclouen dins del sou. Jorge, sorprès per aquest gir de guió, decidia canviar de tema: “Això ja…”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa