Jorge Javier Vázquez se sincera: “La meva vida amorosa ha estat un error”

Jorge Javier Vázquez ha estat l’escollit com a protagonista de l’última portada del 2020 de la revista Lecturas. El presentador català assegura que es troba en el millor moment de la seva vida, encara que és conscient que el pes que té a televisió actualment pot esfumar-se en qualsevol moment: “Tots sabem que la televisió dura el que dura i que l’oblit espera a la cantonada. Fa anys que estic preparat per al meu adéu perquè sé que tot el que puja, ha de baixar”.

No ho va passar bé durant el confinament, ja que la casa li queia a sobre: “Era incapaç de quedar-me a casa… Pensava que la vida estava passant i que jo no l’estava gaudint. Això em va provocar molt estrès“.

Jorge Javier Vázquez ocupa la portada de la última Lecturas de l’any

I pel que fa a la seva vida amorosa, com ha viscut aquests mesos solter? Recordem que va trencar amb la seva parella després de deu anys junts. Ara té clar que troba a faltar tenir xicot, però és feliç igualment: “El que més trobo a faltar és la sensació de conèixer algú i tenir ganes de veure’l i de quedar més que de voler ser la seva parella. La meva vida amorosa ha estat un gran error. Ara que ho tinc tot molt organitzat professionalment i no tinc por, visc com si tingués 25 anys”.

Nou comentari