El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Sóc un ésser de llum i sempre penso en els altres”
  • CA

Jorge Javier Vázquez té ganes que acabi la pandèmia del coronavirus i poder sortir de festa. Així ho assegura en un post escrit al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on comença fent referència a la seva amiga i companya de programa Mila Ximénez, que pateix un càncer de pulmó: “Escolto a Mila dir en ple ‘Sálvame’ que té ganes de gaudir d’una bona festa i li recordo la de vegades que s’ha emprenyat perquè feien referència al seu gust pel gin-tonic”.

I en aquest sentit, el presentador reflexiona: “Quants disgustos hem tingut per idioteses i quan la vida ens dóna una autèntica hòstia pensem en la quantitat d’energia que hem desaprofitat per culpa del què diran”. Seguidament, recorda: “Sempre que tinc una moguda a la tele envien a les meves xarxes socials les dues fotografies en les quals surto molt perjudicat en una discoteca. Quin avorriment”.

“Cada vegada que les veig penso que haig de renovar-les, que quan això acabi faré com Mila: celebrar-ho com si fos l’última festa sobre la barra d’un bar. Suat, amb la roba trencada i els ulls mirant exactament a Cambodja”, afirma Jorge Javier. I tot seguit, ironitza: “I que consti que no ho faré per mi, sinó per tota aquesta gent que volent-me ridiculitzar només pot tirar de dues fotografies. Necessito donar-los munició, fons d’armari, bibliografia. Sóc un ésser de llum i sempre penso en els altres”.

Alhora, el presentador de ‘Sálvame’ es queixa: “Perquè us feu una idea de com de salvatge és últimament la meva vida, crec que una de les coses més excitants que he fet aquesta setmana ha estat esmorzar un croissant i un dónut de xocolata. Sí, ho sé, una temeritat”.

I conclou el text: “I segur que hi haurà gent que després de llegir això es posarà les mans al cap al·legant que estic promovent hàbits alimentaris poc saludables. Doncs a totes aquestes persones, només dir-los que ho sento, que tampoc sóc Elsa Pataky. Hi ha gent per tot”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa