El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, decebut amb la seva vida sexual
  • CA

Jorge Javier Vázquez no li fa vergonya parlar obertament sobre la seva vida sexual. Podria pensar-se que és perquè li agrada treure pit de les seves trobades íntimes, però no té res a veure amb això. I és que quan en parla, sovint és per lamentar-se de la seva mala sort en l’amor i el sexe.

Des de la seva ruptura amb Paco, amb qui va sortir durant una dècada, que intenta tornar a trobar l’amor. Ha intentat lligar amb desconeguts durant nits de festa a discoteques, però també via aplicació de mòbil. El problema? Que no troba ningú que li faci el pes.

Aquest Nadal l’ha passat tot sol a Tailàndia, un viatge en el qual pensava que tindria més èxit en aquest sentit. El resultat? “Un desastre”, tal com ha confessat ell mateix en diverses columnes de ‘Lecturas‘. A l’última va explicar que només li feia cas un home que va acabar descobrint que estava casat. I ara, què més ha afegit?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es hora de volver

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

“Desfaig la maleta de Tailàndia i em trobo amb dues capses de preservatius intactes. Me les va regalar C., una amb efecte retardant i una altra pell amb pell o una cosa així. Em recomana el meu amic Jon que m’apunti a un curs de globoflèxia per no desaprofitar-los. Li faré cas perquè la perspectiva d’anar al llit amb algú no està contemplada en aquest trimestre”, confessa decebut.

Una nova confessió que torna a fer les delícies dels seus seguidors, que saben un munt de coses de la vida íntima del presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa