Jorge Javier Vázquez revela que ha parlat amb Rocío Carrasco: “M’ha sorprès el seu to de veu”

El presentador badaloní ha explicat com es troba la filla de Rocío Jurado

Davant de la imminent estrena aquest diumenge de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, la sèrie documental sobre Rocío Carrasco, Jorge Javier Vázquez ha revelat a ‘Sálvame’ que ha parlat amb la filla de Rocío Jurado, en una conversa telefònica que ha durat 40 minuts. Els col·laboradors del programa es quedaven totalment sorpresos.

I el presentador badaloní ha assegurat que el testimoni de Rocío suposarà un abans i un després. Per a Jorge Javier, la mateixa Rocío ha patit aquest canvi. “A mi el que més m’ha sorprès és el seu to de veu. No té res a veure la Rocío Carrasco de mesos enrere que parlava cansada, esgotada, molt trista. Avui és una dona enèrgica, amb força a la veu, relaxada i fins i tot diria que contenta”, revelava Jorge.

“El que explicaré no és fàcil d’explicar, però crec que ja és massa temps escoltant mentides i vull que se sàpiga la veritat“, s’ha escoltat dir a Rocío en els avanços que ‘Sálvame’ ha emès. “No em sento maltractada, em sento molt maltractada, he tingut por de viure la vida que m’han fet viure. He tingut pànic a aixecar-me, perquè no sabia què em passaria durant el dia. A això li tenia terror, a la incertesa de no saber què t’anava a passar”, ha revelat.

D’aquí ve que Jorge Javier manifestés que ha notat a una Rocío Carrasco que “ja no té por malgrat tot el que implica el que vindrà“. Mentrestant ja s’estan produint les primeres reaccions a les paraules de Rocío Carrasco tot i que encara no s’ha estrenat la seva sèrie documental.

Rocío Carrasco hauria explicat com va ser l’última vegada que va veure al seu fill. Però Antonio David, a través de Kiko Matamoros, ha desmentit la seva versió. “Menteix greument“, assegurava el tertulià de ‘Sálvame’.

Nou comentari