El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez critica VOX en la seva reaparició: “Compraré escopetes per defensar-me”
  • CA

Jorge Javier Vázquez va ser operat d’urgència durant més de dues hores aquest dilluns després d’haver patit un ictus. Ell mateix ho confirmava aquest dimecres en el seu blog de la revista ‘Lecturas’, així com durant una emocionant intervenció a ‘Sálvame’, on va donar encara més detalls. 

 

“Aquest dissabte els dolors eren terribles. Em van fer un escàner i van detectar una taca en una part del cervell, i després em van fer una ressonància. Jo anava molt tranquil i quan va acabar la prova vaig escoltar al doctor dir que hi havia alguna cosa molt greu. Em van pujar a l’habitació i em van dir que m’havien d’operar. Em van dir que era una operació al cap molt delicada. Per sort, tot va anar molt bé, i ahir va ser quan em vaig adonar del que havia passat. El metge em va dir que quan m’havia desmaiat el cap de setmana és perquè m’havia donat un ictus i que les conseqüències podien haver estat molt i molt greus, nefastes“, explicava.

 

 

Però encara no estava tot tancat: “Estic a observació i encara hi ha perill. És important que estigui molt controlat, i veure què passa. Suposo que no passarà res, i m’han recomanat un mes d’absolut repòs. Després m’hauré de tornar a fer la prova i a veure. El metge m’ha dit que ha estat tot molt i molt greu i que la conseqüència podia haver estat molt greu. Només puc donar gràcies“, va detallar aquella tarda.

 

Doncs bé, Mediaset ha compartit un comunicat en el qual confirma que el presentador rebria l’alta a les 12 h del migdia: “Rebrà l’alta i abandonarà l’hospital universitari Sanitas La Zarzuela de Madrid per continuar la recuperació al seu domicili. Jorge Javier agraeix de nou l’interès dels mitjans de comunicació, les innumerables mostres d’estima dels companys i els particulars que ha rebut aquests últims dies i, per descomptat, l’atenció rebuda per part de tot l’equip del centre hospitalari que l’ha atès durant els dies d’ingrés”.

 

Jorge ha posat davant dels fotògrafs a la sortida de l’hospital i ha assegurat que no té cap seqüela: “Només tinc moltíssima gana. M’han demanat que estigui de repòs absolut a casa, tranquil, i que faci passejos”.

 

Jorge Javier Vázquez rep l'alta
Jorge Javier Vázquez rep l’alta | Europa Press

 

Després ha aprofitat i ha reaparegut en una connexió en directe a ‘El Programa de Ana Rosa’, en la qual s’ha mostrat amb ganes de fer broma: “No et puc dir que he vist la llum, no he vist res. No sento res diferent”. Això sí, també tenia forces per criticar VOX. I és que no estaria gens a favor de la seva proposta de permetre que la gent tingui armes a casa: “Compraré escopetes per defensar-me“.

 

Jorge Javier reapareix a 'El Programa de Ana Rosa'
Jorge Javier reapareix a ‘El Programa de Ana Rosa’ | Telecinco

 

 Toca descansar i intentar desconnectar de Telecinco durant uns dies, ho aconseguirà? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa