El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez relata com ha estat el seu comiat de Mila Ximénez
  • CA

Mila Ximénez ha mort a conseqüència del càncer de pulmó que li va ser diagnosticat fa un any. La notícia ha sacsejat als treballadors de ‘Sálvame’ en general i Jorge Javier Vázquez recordava a la seva amiga i confident emocionat però amb un somriure: “Va estar tan ple de llum, que vull compartir-ho amb tots vosaltres”.

El presentador va poder acomiadar-se de la seva amiga. Va rebre una trucada de la seva filla dimarts passat, Alba li va explicar que la seva mare volia veure’l per a acomiadar-se i per a ell va ser “importantíssim” perquè no es va adonar de com de “malament” estava fins que va estar davant d’ella.

Volia conservar aquest moment per a si mateix, però va canviar d’idea després de veure-la: “El comiat va ser tan allunyat d’un moment trist i de la foscor, de res tenebrós, va ser tan ple de llum, que vull compartir-ho amb tots vosaltres”.

Li va impressionar la seva “lucidesa” i la seva “serenitat” ja que el preocupava veure-la turmentada o amb por però no va ser així: “Em va deixar tranquil veure-la com estava, per a mi ha estat guaridor i li agrairé sempre a la família i a la meva amiga Mila sempre, mai ho oblidaré”.

Jorge Javier confessava que no volia presentar el programa que estava presentat, però que en fer-ho sentia una sensació totalment oposada: “Tinc la necessitat de parlar d’ella i de compartir el que ha significat per a nosaltres, em sembla tan bonic…”

“Beneït el dia que Raúl Priego la va rescatar per a ‘Aquí hay tomate”, recordava el presentador i és que Mila portava un temps desapareguda quan el programa la va rescatar per a arrencar amb ella la seva nova temporada: “La gent pel carrer ens preguntava què passaria”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa