El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez parla per primer cop dels seus problemes amb Hisenda
  • CA

Jorge Javier Vázquez segueix de vacances en un destí secret que no ha volgut revelar per poder descansar lluny dels paparazzi. El presentador català ha fet un parèntesi en aquests dies lluny de televisió per concedir una entrevista a Lecturas en la que ha parlat una mica de tot. Per primer cop i en exclusiva, Jorge se sincera sobre els problemes amb Hisenda que ha arrossegat durant més de 10 anys.

“Què fas quan comences a guanyar diners? Vas a una gestoria i et diuen que has de fer una societat. Si això està bé? I jo què sé! Si pago a un gestor! Vaig ser un dels primers famosos en rebre una inspecció d’Hisenda. D’un dia per un altre, el que abans servia (encara que no estigués ben fet, Hisenda mirava cap a una altra banda) ja no servia”, rememora.

Una mena de trampa legal que l’Agència Tributària va impedir per evitar que les persones amb més diners s’estalviessin pagar part de l’IRPF que, en teoria, els corresponia. Un malson jurídic i econòmic del que Jorge Javier reconeix no tenir-ne ni idea: “He passat 10 anys de la meva vida amb un patiment terrible per culpa d’aquest tema. Les inspeccions s’eternitzen en el temps, a més a més. M’han arribat ara resolucions del 2009! Quan em va tocar a mi em vaig preguntar què passaria amb la meva vida. Aquest és un patiment contra el que és inútil… Perds tantes forces i tantes nits d’insomni”.

Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' - Telecinco
Jorge Javier Vázquez a Supervivientes / Telecinco

En especial recorda una inspecció en concret: “L’inspector va embogir. Va començar a dir que allò estava malament, que això també… Havies de pagar-ho tot i, a part, fer front a la sanció. Guanyes recursos i t’ho tornen, però si la gent que investiga fa les coses malament, haurien de tenir penalitzacions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa