El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier confessa què pensa d’Isabel Díaz Ayuso i Pablo Casado
  • CA

No podia ser d’una altra manera. El presentador de Sálvame Jorge Javier Vázquez ha volgut opinar sobre la guerra interna en el PP. El català té una opinió política molt marcada, la que no dubta en compartir amb els seguidors públicament. Votant del PSOE des de fa molts anys, està gaudint de valent amb els problemes entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso. Així ho ha demostrat en la seva columna de Lecturas d’avui, en la que es mostra sorprès per la supervivència de la presidenta de la Comunitat de Madrid després de l’escàndol de les comissions del seu germà: “El germà d’Ayuso ha cobrat no sé quants diners per una feina -o contraprestació o comissió- per a la Comunitat de Madrid. Probablement serà legal, però és lleig”.

Aquest cas li ha recordat a una experiència similar que ell va viure en primera persona. Fa uns anys, el presentador va rebre una trucada de la seva mare en la que li deia que havia guanyat 5.000 € en el concurs del programa de María Teresa Campos. La dona havia trucat al telèfon del programa per participar en el concurs i havia resultat guanyadora. Li va assegurar que no va dir en cap moment que era la seva mare, però ell s’hauria espantat perquè la premsa podria dir que tot era una estafa: “Que sàpigues que no cobraràs aquests diners”, li va dir llavors per evitar que el critiquessin.

Tornant al tema del PP, Jorge Javier reflexiona sobre com ha evolucionat el tema. En un principi semblava que la investigació interna del partit aconseguiria fer fora a Isabel Díaz Ayuso. El que no s’esperaven era que tot es girés en contra de Pablo Casado i el seu secretari general: “Crec que la presidenta sortirà reforçada d’una crisi de dimensions faraòniques. Els seus votants no volen entrar al fons de la qüestió. L’estimen i no permetran que cap notícia, per molt fosca que sigui, taqui la devoció que senten cap a ella. A mi és que em comença a caure bé, fins i tot. S’ha demostrat que avui dia és una figura indestructible“. Res a veure amb Pablo Casado: “No tindrà vides per recompondre una imatge trencada en mil trossos. Se’l veu tan desvalgut que el pobre em fa fins i tot pena“, afegeix.

Jorge Javier fa campanya a favor de Yolanda Díaz - Telecinco
Jorge Javier reflexiona sobre la guerra interna del PP | Telecinco

Jorge Javier està convençut que Isabel Díaz Ayuso acabarà convertint-se en presidenta del govern espanyol en algun moment. No té res en contra seva, el que demostra que l’ha convidat a veure la seva obra de teatre. De moment no ha assistit, mentre que María Jesús Montero, Mónica García, Adriana Lastra o Yolanda Díaz sí que s’han passat a saludar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un oportunista que ensuma el poder a febrer 23, 2022 | 11:52
    Un oportunista que ensuma el poder febrer 23, 2022 | 11:52
    Li cau bé l'Ayuso? Bé, res de nou, ja coneixíem el nivell tant del personatge com del seu negoci d'explotació de la vulgaritat més absoluta.
  2. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a febrer 23, 2022 | 13:06
    Luisnomeacuerdo febrer 23, 2022 | 13:06
    El rojillo progre con sus delirios dictatoriales, nos importa una mierda lo que diga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa