El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelacions bomba de Jorge Javier al polígraf: jubilació, gelosia i atracció pels companys
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha estat l’entrevistat sorpresa de l’últim programa de Sábado Deluxe. Telecinco volia captar l’atenció dels teleespectadors amb un programa especial en el qual sotmetien el seu presentador a un polígraf. Tota la seva veritat, al descobert. El català ha fet unes quantes confessions, el que ha entusiasmat a l’audiència. De fet, ha arribat a dir certes coses que els ha deixat amb la boca oberta.

Entre les principals revelacions, que Jorge Javier ha pensat en deixar la televisió: “Tinc 50 anys i he pensat que podria gaudir més del meu temps. Ho he pensat, sí. He fantasiat molt amb tenir anys sabàtics i deixar-ho tot, però crec que no m’aniria gens bé. No he estat tan feliç com ara treballant. Seria molt perillós tenir temps lliure i no acabaria bé”, reflexiona l’exitós comunicador.

I d’aquí, a donar voltes sobre la idea de la fama: “Existeix la vida després de la fama, suposo, però és completament desconeguda. Jo ho he passat molt bé gràcies a ser conegut, però també molt i molt malament. Jo sé que no acabaré malament, però ho podria haver fet. Fins que no vius la fama, no saps com d’impactant que és”.

Una de les parts de l’entrevista més controvertides arribava poc després, quan deixava clar que se sent superior als companys: “A més a més, reconec que no m’agrada que algun dels meus companys faci una entrevista interessant quan jo no hi sóc o que facin més audiència sense mi”.

I sobre la seva vida amorosa? Ha tornat a recalcar que està molt bé solter i que no busca parella. Ara bé, alhora ha deixat caure que voldria tenir relacions esporàdiques… també amb algun dels seus companys. Una confessió picant en la qual no estalviava detalls: “A mi m’hauria agradat tenir alguna cosa amb Antonio Rossi… Ho vam parlar i ja està aclarit. També he arribat a pensar en Kiko Matamoros, però d’una manera física i no romàntica. Sobre David Valldeperas, també he de dir que he sentit molta atracció”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa