Així va ser la pitjor cita que ha tingut mai en Jorge Javier Vázquez

A Jorge Javier Vázquez no li fa cap mena de vergonya parlar de la seva vida íntima. De fet, li encanta relatar com són les seves trobades sexuals i lamentar públicament que no en té tantes com voldria. Aquest dijous ha parlat amb els companys de La tarda de Catalunya Ràdio i ha parlat, precisament, sobre una mala experiència en aquest sentit. El presentador català ha recordat una de les pitjors cites que ha tingut mai, la que havia començat molt bé… però que va acabar amb l’altre noi marxant corrents.

L’anècdota va tenir lloc el 2019, quan Jorge Javier presentava GH VIP. Un noi li hauria enviat un missatge per Instagram des de l’estranger: “Quan vaig veure el seu perfil no m’ho creia… Era un model impressionant i jo no entenia res. Vam estar xerrant i fent videoconferències durant un mes, en les que em deia que tenia xicot des de feia dos anys però que no era feliç amb ell. A més a més que ell havia estat l’únic noi amb qui havia tingut sexe”. Van quedar en trobar-se en una ciutat europea, on van llogar dues habitacions separades per si no s’agradaven. En Jorge explica que estava molt nerviós i que dues hores abans de la cita va prendre’s una copa de vi, un vici que havia deixat perquè estava prenent antidepressius. En veure el noi, el català va quedar-se bocabadat: “Era un noi increïble. Vam sopar i el llit semblava assegurat, perquè ens vam agradar. Vam arribar a l’hotel, vam prendre més vi i a l’ascensor vam començar a embolicar-nos. Vam entrar a l’habitació… i a partir de llavors no recordo res més“.

Van dormir en habitacions separades, ja que el següent que recorda era el noi picant a la seva porta l’endemà: “Va venir a veure’m i vaig adonar-me que estava molt seriós. Em va dir que marxava i no el vaig tornar a veure. L’endemà vam parlar per telèfon i em va dir que jo havia embogit. Que vaig començar a estirar-li els cabells, que el mossegava, que vaig començar a saltar per l’habitació. Estava enfadat perquè aquesta era la seva segona experiència homosexual i va sorprendre’s molt amb la meva actitud. El que no s’esperava era trobar-me l’endemà esmorzant tan tranquil com si res no hagués passat… Quan ell estava espantadíssim!”.

Jorge Javier, indignat en directe - Telecinco
Jorge Javier, indignat en directe / Telecinco

Si en Jorge no recordava res de tot allò era per haver barrejat els antidepressius amb l’alcohol, el que recomana que ningú no faci en una primera cita si no vol tenir unes conseqüències similars: “Mai no vaig tornar a veure aquell noi, és clar… Així que, no prengueu antidepressius en la primera cita perquè acaben fugint espantats”.

Nou comentari