El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Vull un pis al centre per poder follar més”
  • CA

Jorge Javier Vázquez li encanta parlar de la seva vida íntima. No li fa vergonya explicar públicament si té moltes o poques relacions sexuals o si fa servir alguna aplicació per lligar. L’última confessió? Que s’està plantejant comprar un pis al centre de Madrid per poder tenir relacions més fàcilment.

El català viu en una urbanització als afores de la capital, el que considera que el perjudica a l’hora de tenir cites íntimes: “Quedar amb algú d’una aplicació per anar al llit amb ell no em resulta gens fàcil. Els plans més propers em surten a 10 km, així que han de desplaçar-se o m’he de desplaçar jo. I entre que parles, quedes i tot… doncs deixes d’estar calent. Durant algun temps he fantasiat amb tenir un picadero a Madrid, un piset de solter per donar curs a un incessant trasbals de llençols. És molt més senzill així, perquè en el centre hi ha més moviment”, reflexiona a Lecturas.

Ara bé, sembla que finalment ha descartat la idea: “Després de pensar-hi, he decidit que no ho faré perquè ja no tinc el cap per col·leccionar aventures sense parar. Sóc un romàntic, què hi farem. Aquelles trobades esporàdiques em deixen amb cada vegada més esgarrapades a l’ànima. Serà l’edat… o la carn, que tremola cada vegada amb més passió pel contacte d’una nova pell i tem no tornar a sentir aquesta electricitat reparadora”.

Jorge Javier Vázquez contra Albert Rivera / Telecinco

Afirma que quan era jove sempre relacionava el sexe amb la pèrdua: “Era incapaç d’allargar trobades que es produïen gairebé sempre de manera furtiva i a la nit. Em feia por la llum del dia i el que comportava aquella exposició. Ara el que m’espanta és que el temps passi tan ràpidament perquè amb 50 anys m’estic entretenint amb més llibertat que amb 20”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa