El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta tensió entre Jorge Javier i Paz Padilla: “Deixa la filosofia barata”
  • CA

La bona relació entre els col·laboradors de Sálvame és efímera. Els teleespectadors del programa del cor de Telecinco estan acostumats a veure’ls discutir entre ells, però sempre sobta presenciar una forta esbroncada entre dos amics de l’ànima. Els últims a dir-se de tot en directe? Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla. L’actriu era l’encarregada de presentar l’espai aquest dimarts, però el català apareixia momentàniament per parlar sobre el pròxim Sábado Deluxe.

El problema? Que Jorge Javier deixava clar que té previst escriure dues columnes molt dures, una contra Antonio David Flores i una altra contra Terelu Campos. Era llavors quan Paz Padilla esclatava, molt enfadada en veure que el seu company no tenia cap mena de mirament: “El dia que et toqui a tu… Tu saps que tot el que puja, acaba baixant?”.

La crítica no feia gens de gràcia al presentador, que ràpidament li feia saber: “Això és molt antic. És que, saps què? Estic tant a dalt que estic cansat d’estar en la soledat del cim. Necessito calor”, ironitzava. Però Paz Padilla insistia: “Quan vagis pujant, saluda, perquè aquells seran els mateixos que vegis quan comencis a baixar”, l’ha advertit.

Paz Padilla i Jorge Javier Vázquez s’enfronten en directe durant l’últim programa de ‘Sálvame’ / Telecinco

L’humorista pretenia fer-li veure que no s’ha de refiar tant de la fama que té ara: “Hauries de ser conscient que algun dia et diran que no continues i et faran fora”. Una advertència que enfadava encara més a Jorge Javier, que optava per fer un atac personal a la seva companya: “Paz, a tu aquestes festes no et senten molt bé, oi? A mi aquesta filosofia barata… Si em volen donar un cop de peu, aquí estic. Mireu el meu cul. No parles sobre filosofia de la vida, això és filosofia de llibres barats. Jo tinc uns pensaments més profunds”.

Una conversa molt incòmoda que deixava la resta de col·laboradors molt sorpresos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa