El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez parla sobre el casament d’Anabel Pantoja: “No crec que se celebri”
  • CA

El casament d’Anabel Pantoja aquest proper mes d’octubre és un gran dels temes dels programes i revistes del cor. La neboda d’Isabel Pantoja es casarà amb Omar Sánchez a l’illa de La Graciosa (a les Canàries), i ara Jorge Javier Vázquez ha decidit donar la seva opinió sobre aquest esdeveniment. “No tinc clar que el casament d’Anabel Pantoja se celebri”, ha dit en una entrevista a la revista ‘Lecturas’. “Jo crec que Anabel fabula molt amb els somnis, però quan la realitat comença a acostar-se és de les que es posen molt nervioses”, ha opinat.

“Ara mateix la vida d’Anabel és un somni, però després arriba la realitat i és difícil no només enfrontar-se a ella, sinó també acceptar-la”, assegura el presentador badaloní. “Santa Teresa va dir que s’escolten més plors per les pregàries ateses que per les que no ho són”. No vol dir això que Jorge Javier dubti de l’amor entre Anabel i Omar però sap que les circumstàncies que viu la col·laboradora de ‘Sálvame’ són prou complicades perquè acabin afectant al casament.

Anabel Pantoja plora a 'Sálvame' - Telecinco
Anabel Pantoja plorant a ‘Sálvame’ – Telecinco

La neboda d’Isabel Pantoja va deixar clar que a partir d’ara pensaria en ella, però això no sempre és fàcil. La guerra entre la seva tia i el seu cosí, el distanciament familiar, la presència de curiosos durant la cerimònia, i fins i tots uns ecologistes van amenaçar amb boicotejar l’enllaç.

Ara, però, només queda esperar per veure si efectivament Anabel es casa tal i com tenia previst o si, pel contrari, no resisteix la pressió i acabar ajornant el casament o fins i tot trencant amb el seu xicot, Omar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa