El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El somni eròtic de Jorge Javier Vázquez, amb confessió íntima inclosa
  • CA

Jorge Javier Vázquez és un showman. Els teleespectadors de ‘Sálvame’ veuen en ell tot un personatge que moltes vegades dona molt més de joc que els propis protagonistes de les notícies. És el líder del programa, el que li dona ales per mostrar-se tal com és, sense vergonya.

Exagerat, divertit i amb una alta estima. El català s’estima i es fa estimar, el que l’ajuda a guanyar-se una bona legió de fans -i una altra de detractors, és clar-. Si una cosa té, a més a més, és que és sincer. Una qualitat que el fa encara més interessant, ja que sovint deixa anar confessions picants que no passen desapercebudes. L’última escena que ha protagonitzat arribava quan comentaven l’última gala de ‘Supervivientes’. Va haver-hi un moment del programa que un dels concursants va tenir una distracció que va deixar veure part de les seves parts íntimes

Oto a 'Supervivientes' Telecinco

Oto a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Oto Vans, el youtuber transsexual que participa en aquesta edició, estava realitzant una prova quan va deixar a la vista durant uns segons part dels seus testicles. Aquesta escena sembla que va agradar a Jorge Javier, tal com ho ha exposat: “Et pots creure que quan va acabar la prova, se li va aixecar el banyador, se li va veure un testicle i aquesta nit he somiat salvatgement amb Oto?”, deixava caure.

Els col·laboradors van esclatar en una sonora rialla. Però a Belén Esteban no li va fer massa gràcia: “Jo t’ho juro, eh. Oto no és el teu estil! Si us plau. Per veure un testicle… ja somies?”. Una pregunta innocent que va introduir una altra confessió ben íntima de Jorge: “Filla meva, fa dos mesos que no veig ni una ròtula“. 

Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes'

Jorge Javier Vázquez a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Un comentari que va fer molta gràcia a Kiko Hernández, que no volia deixar el tema: “Jo el que no puc entendre és com un noi tan jove va tan depilat”. I aquí, Jorge va seguir: “No, no. A la fotografia es veu que té pèls”. La situació era surrealista, però Belén va ficar encara més llenya al foc en preguntar-li al presentador si ell també es depila: “Sí, perquè així sembla més gran“.

Dues coses queden clares, que Jorge Javier Vázquez no té pèls a la llengua i que s’ho passen d’allò més bé durant el programa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa