Jorge Javier Vázquez: “Tenim una oposició política mediocre”

Jorge Javier Vázquez ha canviat radicalment la figura en poc més d’un any gràcies a una dieta disciplinària, l’esport i el mètode Pronokal. La marca l’ha escollit com a ambaixador, el que l’ha portat a protagonitzar un acte en el qual alguns mitjans ha aprofitat per fer-li un parell de preguntes. Perdre 15 kg l’ha ajudat molt, segons el presentador, que assegura que està molt content perquè s’ho està prenent seriosament: “Ara veig fotografies antigues i em fa moltíssima vergonya. Jo no me n’adonava, que estava així de gras. Quan em veig ara és quan realment sóc conscient del canvi i és quan més m’alegro del pas que he donat”, reconeix davant de la revista ‘Semana‘.

Ara s’agrada i s’accepta, el que demostra també en unes declaracions davant ‘El Mundo‘: “M’ha tocat lidiar mentalment amb el que significa ser famós. M’ha costat anys de teràpia i moltíssims anys de psicòleg acceptar aquest món, que he començat a acceptar als meus 49 anys”. Les últimes columnes que ha escrit estan centrades en les seves aventures a Tinder, una coneguda aplicació per lligar. Li funciona? “Parteixo amb desavantatge, perquè entenen que sóc d’una manera quan en realitat no ho sóc. Tenen una imatge preconcebuda de mi. Es fan una idea arran del que veuen a pantalla… i és normal. Però vaja, que no m’està anant malament”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los jueves por la noche yo ya tengo cuerpesito de viernes.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

I d’aquí, a reflexionar sobre una vida alternativa en la qual s’hagués dedicat a la política: “No, no ho hauria fet mai perquè no m’agrada gens la política. Crec que és un món meravellós, però com s’està vivint ara en aquest país fa que no m’interessi absolutament res. No m’agrada la gent que hi ha, no m’agrada com treballen, no m’agrada la manera de fer política que tenen”. 

Què opina sobre el govern de coalició que governa ara? “Estic feliç amb el govern PSOE i Unides Podem. Estic contentíssim. El que em sembla nefast és que tinguem una oposició com la que tenim. No entenc que tinguem una oposició tan mediocre“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Pèrdua de pes, cites a cegues i crítiques als polítics. Una entrevista ben completa que torna a col·locar Jorge Javier a primera línia mediàtica. 

Nou comentari