El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, preocupat: “Faré el testament abans de l’operació”
  • CA

Jorge Javier Vázquez haurà de tornar a passar per quiròfan el pròxim desembre, pocs mesos després de l’operació que van realitzar-li en patir un ictus. El presentador ho confirmava a Instagram fa uns dies amb la publicació d’una fotografia del seu braç amb una via posada: “Després d’una prova molt esperada, m’han comunicat que he de tornar a passar per quiròfan el desembre. D’un gran mal en surt un gran bé. Ja no m’he de trencar el cap pensant on aniré de vacances”.

Ara n’ha parlat extensament en el seu blog de ‘Lecturas‘, que centra a comentar les sensacions que està experimentant des que li van comunicar la mala notícia. Assegura que aquesta nova operació li produeix molt de respecte, molt més que l’anterior que van fer-li: “Li he comunicat a la meva mare la data de l’operació i aquell dia vol venir amb les meves germanes. I a mi em sembla molt bé perquè em ve de gust estar amb elles tranquil·lament. Fixa’t tu que el metge m’ha dit que aquesta operació té menys risc que l’anterior, però jo li tinc més respecte. L’altra vegada va anar tot tan ràpid que no vaig tenir temps d’espantar-me. Ara no és que tingui por, però sóc cada cop més conscient de la fragilitat de la nostra existència”.

Jorge Javier Vázquez, a la portada de 'Lecturas'

Jorge Javier Vázquez, a la portada de ‘Lecturas’

Davant d’això, ha pres una decisió desesperada: preparar ja el testament… en el qual vol incloure la seva exparella: “Truco a P. i li pregunto què vol que li deixi en el meu testament. Em contesta que res. Però abans d’operar-me vull passar pel notari i deixar-ho tot ben lligat“. Una idea que no és el primer cop que té, ja que fa un temps va parlar precisament sobre el seu pas pel notari: “És curiós però la primera i única vegada que he fet testament vaig sortir de la notaria molt relaxat. Encara que sembli mentida, la mort t’espanta menys perquè deixar-ho tot ben organitzat tranquil·litza moltíssim. Donen ganes fins i tot de morir-se”. 

Unes reflexions que han preocupat els seus seguidors, que omplen el seu Instagram de missatges d’ànims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa