Jorge Javier Vázquez, amb ‘sequera’ sexual: “Sento l’emoció del verge”

L’ictus de Jorge Javier Vázquez va fer que s’adonés que havia de posar pausa. La rutina del presentador era massa intensa, el que va acabar afectant la seva salut. Ja ha tornat a ‘Supervivientes’, però del que tothom parla és del contingut de les seves columnes a ‘Lecturas‘. Allà va deixar escrites totes les reflexions que va tenir a l’hospital i va negar que hagués tornat amb l’exparella. I ara, què hi ha dit? Un titular bomba: que pateix una “sequera sexual” des de llavors. 

Ja l’havíem sentit dir que tot just sortir de l’hospital va preguntar als metges si podria tenir sexe sense problemes. Doncs ara ha anat més enllà i ha explicat com està en aquest àmbit, sense vergonya com sempre: “Fa tant de temps que no practico sexe que la pròxima vegada que ho faci estic convençut que sentiré l’emoció del verge“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vuelve el hombre

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Això sí, sembla que no està desesperat: “Posem que fa dos mesos i mig que no ho faig, setmana a dalt setmana a baix. Estic que em pujo per les parets? Sincerament, no. Com que no tinc ganes, no m’envaeix l’ansietat pensant quan i on aconseguiré atrapar un cavaller”, confessa. 

Assegura que “ha perdut la pràctica” a l’hora de lligar, i que ja no té clar com conèixer algú: “Fa bastant que vaig enterrar definitivament el Grindr perquè em feia perdre molt de temps. Passava minuts i minuts morts veient fotografies o enredant-me a conversacions que no portaven a cap part. Em parlen d’altres aplicacions però no em fascina cap. Necessito escoltar la veu de l’altre, saber com olora, com es mou. Hauria de sortir de caça, però no tinc el cos per ficar-me en un antro amb música eixordadora”.

jorge javier vázquez  telecinco

Telecinco

Ara bé, no li falten candidats: “Per Instagram m’escriuen molts joves, però llegeixo els seus missatges amb un somriure i cert distanciament perquè no m’escriuen a mi sinó al de televisió, o sigui un senyor maquillat i ben il·luminat”. 

Explicarà també quan arribarà ‘el gran moment’? 

Nou comentari