Jorge Javier Vázquez, nostàlgic de l’època en què no hi havia mòbils

Jorge Javier Vázquez té un blog a la revista ‘Lecturas’ on sovint aboca els seus sentiments i pensaments. I ara ho ha tornat a fer publicant un post on es mostra nostàlgic de l’epoca en què no hi havia mòbils. “Igual són els anys, que m’estan tornant més conservador en aquest aspecte. O aquesta rapidesa amb la qual estem devorant tot el que succeeix al nostre voltant que em porta a desitjar parar, a prendre’m les coses amb tranquil·litat, sense ansietats“, comença escrivint.

Seguidament, el presentador badaloní analitza: “Aquesta societat tan canviant ens empeny a descobrir contínuament emocions noves, sensacions diferents. I el mateix amb els cossos. No deixem de consumir-ne un i ja estem pensant en el següent. Estem oblidant-nos de recrear-nos en l’altre perquè sempre pensem en el proper”. Per això, creu que “potser ha arribat l’hora de pensar que viatjar a tanta velocitat no ens porta enlloc. Que cal plantar-li cara a aquesta realitat que ens exigeix tots els dies ser nous, perfectes, a estrenar”.

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ | Telecinco

I en aquest sentit, el presentador de ‘Sálvame’ considera que “potser també ha arribat l’hora de parlar-nos. Però de parlar-nos cara a cara i no comunicar-nos per ‘likes’, per ‘taps’, per ‘matches’ o per qualsevol història d’aquestes. Trobo a faltar estar en un bar i que no hi hagi ningú consultant els seus mòbils. Trobo a faltar que ens mirem, que ens somriguem, conèixer a algú a través d’un amic i no d’una aplicació. Trobo a faltar, en fi, la vida”.

“Aquesta és l’època que ens ha tocat viure i caldrà suportar-la, però no sé què ha passat amb tota aquesta tecnologia que ha fet tantíssim mal a les relacions, quan precisament va ser creada per tot just el contrari. A veure si la solució passa per tornar a comunicar-se per carta”, conclou Jorge Javier Vázquez.

Nou comentari