El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “No puc fer dieta sense alcohol. Prefereixo beure a menjar”
  • CA

El canvi físic de Jorge Javier Vázquez va deixar tothom bocabadat. El presentador va aparèixer a la portada de ‘Lecturas’ en una foto en banyador que evidenciava la seva pèrdua de pes: “He perdut 15 kg, estic en el meu pes ideal”. El badaloní va confessar que mai no s’havia sentit còmode amb el seu cos, el que va ajudar-lo a començar una dieta que va fer que es veiés millor.

 

Portada Lecturas
| ‘Lecturas’

 

Des de llavors han estat moltes les ocasions que ha aprofitat per lluir figura, s’agrada i es nota. Doncs bé, ara ‘El Español‘ l’ha entrevistat quan ha inaugurat una nova clínica estètica acompanyat de l’especialista que ha portat el seu cas. Tenint en compte aquest context, no sorprèn que hagi parlat, bàsicament, de la dieta que ha seguit.

 

“Estic en el meu millor punt. Ara ja és la perfecció. I crec que hi he arribat gràcies a un triplet: una dieta ideal, un metge ideal i un pacient excepcional. Havia fet totes les dietes existents, fins que em vaig adonar que el més important és no enganyar-se. Has de saber que hi ha coses que no pots prendre, sobretot quan vas fent anys, que lamentablement és el més complicat. Em podria haver anat molt moltíssim millor si hagués començat a fer exercici fa 20 anys. Ara veig fotografies meves de fa tres o quatre anys i em fa una mica de vergonya“, ha explicat.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

Però ha estat una confessió el que més ha sobtat d’aquesta conversa, una frase que ell mateix s’ha adonat que potser no ho hauria d’haver dit: “Hi ha una cosa que li costa privar-se i és l’alcohol. Jo sempre li demano una mica d’alcohol, fonamentalment això. És que jo prefereixo beure a menjar. Això no és gens políticament correcte…”. 

 

El presentador afronta les últimes setmanes de l’exitós ‘GH VIP’. Com passarà el primer nadal de solter?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa