El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “No hi ha setmana que no tingui dues o tres cites”
  • CA

Jorge Javier Vázquez sembla trobar-se en un dels seus millors moments. Ell mateix ho confessa en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on explica que la seva vida s’ha convertit “en un ‘First Dates’ perenne. No hi ha setmana que no tingui dues o fins i tot tres cites. Potser hagi desenvolupat aquest TOC durant la pandèmia, qui sap”. En aquesta línia, assegura que “he conegut a gent molt interessant encara que haig de reconèixer que últimament la sort no m’acompanya”.

I seguidament, el presentador badaloní concreta sobre els nois que ha conegut aquests mesos. “Primer parlaré del noi de 26 anys que vaig conèixer per Grindr. Era tan impressionant que em pensava que es tractava d’un perfil fals. Però no. Existia i era la gairebé perfecció feta carn. Quedem una primera cita i va anar tan bé que als dos dies ens vam tornar a veure per a sopar. També molt bé. Molta tonteria durant el sopar, molta indirecta i molt sorprendre’s per la quantitat de coses que teníem en comú. A més, li agradaven els homes grans, així que perfecte”, relata.

I continua: “Ens vam veure el dissabte següent i vam anar a un hotel a prendre l’aperitiu. Tot just entrar em va dir atemorit que moltes persones estaven fent-me fotos. Jo és que d’aquestes coses ja no me n’adono tret que les persones que fan la foto siguin molt maldestres, que n’hi ha. El cas és que esmorzem junts, després passegem i després va venir la fredor. Va passar d’enviar-me diversos missatges al dia a desaparèixer”. I revela: “Jo m’olorava alguna cosa, perquè ximple del tot no sóc. Als pocs dies em va enviar un missatge dient-me que ell era un noi molt senzill i discret i que al meu costat havia sentit por i inseguretat en diverses ocasions. I em va deixar plantat”.

Ara, Jorge Javier parla del segon noi: “Una altra cita de Grindr. Trenta-un anys. Sap que quedarà amb mi. Sap qui sóc, som-hi. Fem una mica el ‘tonto’ per Grindr. Sopem. Després del sopar quedem per veure’ns l’endemà. La mateixa nit que ens coneixem m’envia un missatge dient-me que no sóc el seu prototip, però que qui sap, que potser pot sorgir alguna cosa”. “La història em comença a fer mala pinta. L’endemà se m’ocorre preguntar-li que quin és el seu prototip. I amb tot els seus nassos em respon que li agraden els nois alts i forts. I a mi gairebé se’m talla la digestió, perquè tothom sap que la televisió engreixa però no allarga centímetres d’alçada. Què pensava, que jo mesurava un metre noranta?”, es pregunta indignat el presentador.

Tot i així, explica, “mantenim la cita del divendres. Però arriba el divendres i l’he d’escriure jo per a veure si quedem o no. I en un moment de sinceritat em deixa anar que el dia que va sopar amb mi va conèixer a un altre noi que li va agradar molt i que es veuran aquesta tarda. Que està molt content encara que una mica contingut perquè últimament no ha tingut molta sort. Li dic ‘gràcies’ per la part que em toca. I em contesta que jo valc molt, frase que em sona a premi de consolació. Segona carabassa en poc més d’una setmana”.

Però Jorge Javier no en té prou, i té una tercera cita: “Un noi molt maco m’escriu per Instagram. Trenta i pocs, és a dir, un noi. Fem una mica el tonto. Quedem en veure’ns un dimarts després de ‘Sálvame’. Finalitza el programa i, per part seva, silenci. En aquest cas la carabassa va arribar abans que la cita: em va escriure sobre les dotze de la nit dient-me que s’havia acollonit. Que s’havia sentit com un mocós quedant amb mi”, conclou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa