El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Nadal de Jorge Javier Vázquez: tot sol a una platja paradisíaca
  • CA

Els famosos han omplert Instagram aquests dies de fotografies de les seves festes nadalenques: dinars en família, arbres molt decorats, un munt de regals… A qui no hem vist fent gala de vacances ha estat a Jorge Javier Vázquez, que tornava a la feina la setmana passada només un mes després de sotmetre’s a una operació cerebral. Com ha passat el Nadal? Ell mateix ho explica ara a la seva columna de ‘Lecturas‘: tot sol i a una platja paradisíaca.

“Durant el dia passo el temps entre l’aigua de la platja i l’hamaca, tot intercalant passejos per la sorra per seguir exercitant els meus músculs. I així no hi ha qui faci carrera. Jo em reservava pel sopar de la nit de Nadal de l’hotel, però quan vaig saber que s’havia d’anar tot vestit de blanc vaig començar a enfadar-me”, explica. 

Com és que no ha volgut passar aquestes dates amb la seva família? Per tres raons: “Necessitava ordenar el meu cap després d’un any mogudet, perquè havia d’evitar qualsevol distracció, ja que havia de posar-se amb la meva nova funció i perquè volia estar amb mi mateix a veure què tal em portava”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días. Toma castaña pilonga.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

El pitjor de passar el Nadal sol? Sopar sense cap companyia la nit de Nadal: “La gent no s’ho creu, però sóc tímid. Molt tímid. A la televisió i al teatre no, però fora del meu espai laboral sóc d’aquells que es posen vermells per no res. Quan em vaig veure amb els meus pantalons i el meu polo blanc anant a sopar em moria de vergonya. Vaig començar a pensar que li faria pena a algun dels hostes de l’hotel, que em convidaria a sopar amb la seva família per no estar sol i a les males desconeixia si tindria forces per negar-me. Potser passava una nit tan assenyalada sopant amb desconeguts mentre intentava ser amable i maleïa el dia i l’hora que vaig decidir emprendre aquest viatge”.

Però finalment no va ser així: “Vaig arribar al restaurant i no hi havia cap taula preparada per a mi. Van haver d’habilitar-ne una ràpid i corrents. No em va estranyar, era l’única persona que soparia sola. Afortunadament ningú no em va convidar a compartir taula i vaig estar a la meva bola sopant al costat de la platja mentre rebia missatges des d’Espanya de gent que em felicitava les festes”..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hacerme un implante o no hacérmelo. Esta es la cuestión.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Un Nadal diferent que de ben segur que l’ha ajudat a desconnectar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa