El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “La pandèmia comença a colpejar-me psicològicament i estic mortalment avorrit”
  • CA

Mujeres y Hombres y Viceversa ha fet l’agost gràcies a Jorge Javier Vázquez. Telecinco ha volgut esprémer encara més al presentador català, a qui ara ha col·locat com a tronista en el programa. En el seu cas, el tron farà història perquè es tracta del primer participant gai des del seu inici.

El comunicador centra la seva columna de Lecturas precisament en aquesta nova aventura professional: “Això de ser tronista ho tenia al cap des de feia temps. Quan vaig trencar amb P. vaig estar a punt de presentar-me, però no ho vaig fer per respecte a la nostra memòria. Però ara que ha passat un temps, considero que no he de deixar escapar aquesta oportunitat”.

I per què ha decidit fer el pas ara? “Perquè ja és hora que reconegui que estic mortalment avorrit. La pandèmia està començant a colpejar-me psicològicament i no estic disposat a que em passi per damunt. Les possibilitats de conèixer algú s’han reduït dràsticament i no trobo millor oportunitat d’engegar una relació que acudint al programa. Tinc ganes de lligar, de pensar en un altre, de posar-me nerviós, de tenir cites, de somiar amb un petó, de tremolar amb una carícia”.

A més a més, també ha tingut pes en la seva decisió saber que els pretendents del programa sempre li diuen que voldrien sortir amb ell: “Em fascina que jo pugui agradar a la gent que ve al programa. Això no m’ha passat mai abans. Això d’arribar a un lloc i tenir el terreny adobat és una cosa que vull experimentar abans de marxar. I m’és igual que em desitgin per la meva popularitat, els meus diners o els cinc gossos que tinc a casa. Sentir-se Jon Kortajarena durant un quart d’hora és un privilegi que no se li concedeix a tothom”.

Els primers anys de solter de Jorge Javier no van ser fàcils: “Torno a aquella joventut en la qual no vaig poder gaudir pel complex de culpa, les tempestes provocades per la meva orientació sexual i per aquella concepció de l’existència tan poc donada al plaer i al desenfrè. El tron m’enxampa en la meva millor època, en aquella en la qual intentes fer només les coses que et diverteixen”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: d'on no n'hi ha no en raja a febrer 17, 2021 | 13:51
    d'on no n'hi ha no en raja febrer 17, 2021 | 13:51
    psicològicament, però si tu no tens cervell, i com a "persona" no estàs mortament avorrit, estàs mortalment com a persona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa